Pengikut Setia

Tuesday, 27 July 2010

Alif werking day.. :)

Align Center


Arini ..Arini .. aku terpaksa bawak my bby datang opis kerana my mom balik ke kg diz week.. & memandangkan projek aku akan stat next week , maka masih byk keje yg perlu disetelkan.. so tak dapat la aku nak cuti rehat dgn alasan nak menjaga anak.. huhuw~ .. & now, tak pasal2 alif pun masuk opis keje same cam ibu die gak.. ahahaha.. & Alhamdulillah .. seb bek la alif jenis tak meragam budaknye.. senang nak jaga.. anak ibu nie mmg good boy lew.. cayam die...

** Thanx sgt2 kat Alif sbb jadik budak yg sgt2 baik utk arini.. & thanx jugak kat Auntie Fana yg rajin menjaga Alif di saat ibu terpaksa menyetelkan keje2 ibu.. begitu jugak kepada Mak Iti & Acik Ain.. yg turut same2 tolong mengasuh Alif .. jasa korang amat ibu & alif hargai.. pasnie leh la tolong mengasuh lagik.. :)

2 comments:

  1. skrg nie x byk ragam lg.byk tido jd x ssh nak jge..

    ReplyDelete