Pengikut Setia

Friday, 5 March 2010

Macam-macam pe'el..

Arini rasenya dah 8 ratus juta kali aku ke toilet..asik2 nak terkucil..nak kate aku minum banyak..takde pun..smpi aku dah rase malas nak ke toilet dah ..letih woooo...lately nie dah la kerap rase sengal2 kat pinggang..duk ke kanan tak kene..duk ke kiri tak kene..tak tau la nak duk cemana lagik..takkan nak berdiri je memanjang..lagiklah memenatkan..aduyaiii..mmg cenggini kan ragam ibu mengandung..

skang nie..time tido tgh malam..cukup payah nye nak bertukar posisi..kejap ke kiri..kejap ke kanan..n kejap terlentang .. dari satu posisi ke satu posisi pun amik mase 2-3 minit..nak laju2 alamatnya terkehel la pinggang aku nie..baby lak demand lebih..die lebih ske aku mengiring ke kanan..kalo ke kiri..mmg asik kene tendang le jawabnye kat dala perut nie..die ske ibunye tidur ikut cara Rasulullah S.A.W tido kut..mengiring ke kanan kan lebih afdal..bagus la anak aku nie.. :) patut la die pun ske mengeras ke kanan.. ish..ish..ish..baru la aku paham..

woh...jam dah kul 5.30ptg..aku dah nak kene balik dah nie..ari pun macam nak ujan je..malam nie my hubby nak masak utk aku..tekak ni pun rase macam nak makan sotong masak sambal..tp kadang2 terasa nak makan kupang masak lemak le plak..hurm..selera oh selera..kekadang..aku pun naik pelik..huhuhu..


2 comments:

  1. hehee..biasalah tu.dah nak dekat nie macam2 peel lah lak ek.
    baby Kysh pun cam berat ke kanan gak.
    sampai sakitlah punggung mommy belah kanan nie.hehee..

    ReplyDelete
  2. btol3....smpi lenguh bontot dibuatnye..aritu mase nak drive g check up..elok je baby duk menyenget belah kanan..smpi kite nak drive nie pun rase cam tak selesa..pujuk punye pujuk..baru lah die nak bergerak ke tgh balik..dah pandai ngade2 dah Alif skang nie..belum kuar lagik tue..hihihi...

    ReplyDelete