Pengikut Setia

Monday, 1 February 2010

Trimester 3..Musim Mengantuk..

Hello..hawaw u..??..(trademark Abg Kassim @Idlan RL4)...hah..petang2 camnie..kat Putrajaya ni...sunyi sepi je..padahal arini cuti( sempena ari Wilayah )..tp i like.. :)

Ekceli aku baru je bangun dari tido..bukanlah maksud aku yg aku tak bangun2 lansung dari malam td..pagi td aku dah bangun awal..dah siap2 mandi..dah siap2 bekpes..dah siap2 layan FB..tetibe masuk je kul 12tgh td..pale aku ting tong..mengantuk nokkk..



lately nie mmg mood mengantuk menguasai diri..nak-nak setelah masuk ke trimester 3 ni(since 2 weeks ago)..menjadi-jadi la plak..aku yg mmg jenis tak bape reti nak tido di siang ari..skang ni dah jadik cam habit lak..mengantuk bukan tahap sket2..tp tahap2 mmg takleh nak celik bijik mate..tak terdaya nak tongkat kelopak mate lagik..so..asal dapat letak pale jer...lebuh la jawabnye..hihihi..ni utk pengetahuan korang sume..start dari kul 12 tgh td..ni dah kul 3ptg nie baru la aku bangun..hihihihi..aku dah tak peduli Alif menendang2 dalam perut nie..mmg aku bantai tido puas2..nak-nak tgh cuti nie..hihihi..cian Alif..tem die nak main2..ibu die bantai tido..sowi yer my baby..

**nanti bile Alif dah kuar..konpom ibu tak dapat tido camni lagik..mesti free-free je kene tendang dek Alif..

2 comments:

  1. tido byk2 time pregnant ni.nanti sok baby kuar,dia jadi kuat tido..senang nak buat keje.mcm kakak aku dulu,tak reti tido lgsg.mata celikkk je n tak kuat jln.dah kuar anak,hambik...mmg ssh nak tido n ssh nak ajak berjln

    ReplyDelete
  2. masalahnya..aku yg kuat tido skang..anak aku dalam perut nie tak reti nak tido..mase aku tido pun die kan main lasak dalam perut nie..tgh malam lagik la..tp aku malas nak layan..aku tido jugak..kalo ikutkan die.. nak main je dalam ni..hihihi..

    ReplyDelete