Pengikut Setia

Wednesday, 10 February 2010

.:10.02.10 - Mama's Besday:.



Arini..10.02.10
genap usia mamaku 50thn..
mama aku adalah org yg sgt2 prihatin
penyayang, funny(wlupun muka dia nampak cam garang)
& yang paling penting..my mama seorang yg sgt2 sporting..
mama bukan saja seorang ibu kepada aku & adik beradik
tp jugak seorang kawan paling akrab bagi kami bertiga
mama sentiasa ada di saat kami memerlukan khidmatnya..
biarpun ketika susah..maupun ketika senang..
mama sentiasa ada..

tahun lepas..along tak bagi adiah pape pun utk mama..
sbb bulan 3..along adiahkan mama adiah yg paling istimewa..
iaitu seorang menantu ..
tahun nie pun..along takde adiah nak bagi kat mama..
maybe bulan 4 nie..insyaAllah..
adiah utk mama akan lahir..
apelagik adiahnye..
kalo bukan dgn kelahiran cucu sulung mama
yg tgh bermain-main dlm perut along nie....
hope u like it yer mama..

akhir kata..ucapan ikhlas dari Along..
Selamat Ulangtahun ke 50..
semoga Mama di panjangkan usia,di murahkan rezeki..
dan diberikan kesihatan dan kesejahteraan sentiasa..
Along sayang mama..& along pasti..adik2 yg lain pun same..
we all love u forever & ever..

4 comments:

  1. selamat hari lahir pd mama jue..semoga terus sihat sokmo..
    49 tu muda lg..
    best dpt mak yg spoting.. :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir pd mama jue..semoga terus sihat sokmo..
    49 tu muda lg..
    best dpt mak yg spoting.. :)

    ReplyDelete
  3. hepi besday tuk mama jue!
    camnie..tiap2 tahun kena minta hadiah cucu dari jue lah
    hehee..

    ReplyDelete
  4. hihihih..

    Thanx kak Ommy...thanx mommy zuriss..


    ::kak Ommy::
    mama mmg mude lagik..anak die yg dah tak de dara lagik nie pun dah masuk 29 tahun nie..ktorang mmg close n dah macam kawan karib..n mama mmg seorang yg sporting..

    ::Mommy Zuris::
    cadangnye camtu la..nbak bagi menantu lagik sorang..dah takleh..so kene la bagi adiah cucu setiap tahun sbg adiah besday..adiah yg takleh dibeli di mana2..hihii..

    ReplyDelete