Pengikut Setia

Wednesday, 20 January 2010

Try disini plak lah..

Siapa lagi nak tolong kawan..kalau bukan kawan..

Beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di catcheyes

jom..!!

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jikasehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30= RM3300..banyak tu .. awak tak nak ke? ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 33000 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan
penipuan..

Cara nak register:
1.klik http://www.catcheye.com.my/?r=54425

2.klik join catcheye now

3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting
sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan(kire soklan dah bocor la nie):

soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).


p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in

2.lepas sign in.. klik reward panel

3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.

4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.

5.postkan
je la risalah saya ni di buletin myspace & emailkan kepada kawan2.

6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.

percayalah!!

sebab
benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
DAFTAR KAT LAMAN WEB BAWAH NI...
FREE JE...XTIPU...

My Link:
www.catcheye.com.my
Catcheye is an online advertising platform where we reward everyone for viewing ads. Earn reward points by viewing our ads, which can converted into cash or other prizes.

**untung sabut..timbul..untung batu..tenggelam..

2 comments:

  1. akak dah terai..tp mcm x jadi jerrkk..uhuk..uhuk..

    ish...lame tul x masuk blog neh..biasa tgk danya kat FB jerr..semoga danya terus sihat dan gembira dalam menanti kehadiran dia..
    akak prefer alif raiyan rizkin.. :)

    ReplyDelete
  2. heheh..tu name pilihan ayahnye..tp bile di tanye pade grandma nye..die kate rizqin takde makne..kalo rizqi ade..so..we all cam dah decide nak amik alif raiyan rafiqi hehehe..maksudnye baik jgk..ntah la kak..penin bab pilih name baby nie...

    pasal cactheye nie..ce akak register gune link danya..nak tgk ape yg jadikk..danya pun try2 gune link kengkawan..saje2 je..FREE kan..hihii

    ReplyDelete