Pengikut Setia

Saturday, 23 January 2010

Hatiku Berbunga Riang..

Pagi td..aku bangun awal.. sbb arini aku dah wat appointment utk scan 4D kat Vision College, Kelana Jaya..rasenya aku dah bagitahu dah dalam entry sblm nie..kan..kan..?..ati aku sgt teruja nak tgk keadaan my lil baby..cemana la Alif kat dalam perut nie kan..??Alif pun macam ekcited je nak tunjukkan diri die kat ibu..sbb sepanjang perjalanan nak ke sana..Alif sgt2 aktif menendang dalam perut nie..teruja la tu nak jumpe ibu..hihihih..

Aku smpi kat sane tepat kul 9.30pg..appointment aku mmg kul 9.30pg pun..aku ditemani oleh adik ipar aku..my hubby keje arini..so x dpt la die nak follow..mase masuk dalam bilik scan tue..aku dah rase suke ati..yelah..cam tak sabar2 nak tgk Alif..

Cite panjang2 pun tak gune..aku buh je la gambar2 yg aku dapat dari sane utk tatapan korang ekk..jumm...layannnnn..


Alif sedang tersenyum..



ni lak scan be-bird Alif..
(nampak tak ..cinonet jer.hihihi)

& nie video2 yg aku dapat..nampak tak Alif senyum dlm video 1..??(anak ibu dah pandai senyum-senyum..)



dalam video 2 ni nampak sgt my baby so active..kaki pun leh smpi ke muka..hahaha




Dats y la arini aku rase sgt hepi n bahagia tak terkata..sonok sgt dapat tgk my Alif membesar dgn sihat dalam perut nie..he looked chubby..same cam ibu n ayah die..tak sabar nak tgk Alif kuar..tgk gambar2 n video2 ni..ati aku jadi sgt hepi n tenang..hihihi..

5 comments:

  1. aku lagik tak terkata..
    tak sgka baby aku camtu rupe die dlm perut nie..hihihi..chubby cam aku n ayahnye jugak..hihihi..nanti turn ko plak syima...sabar...hihihi

    ReplyDelete
  2. waa.. msti tomey bila kuar nanti.. dh pndai senyum erk...

    **Tiba2 tringt msa lya buat 3d scan dulu.. bcucuran air mata lya nengok asya..

    ReplyDelete
  3. boleh nampak jelas muka baby...comel !

    ReplyDelete
  4. :-)
    tk sabar,,bila la org nk mai minang ika ni akak..

    hikhik

    ReplyDelete