Pengikut Setia

Monday, 7 December 2009

My Home Sweet Home..






Nie lah hasil keje aku setelah berpenat lelah mengemas umah..
Last week, aku n hubby telah membeli beberapa
perabot utk memenuhi ruang tamu umah we all yg agak kosong..
sblm ni mmg tak berkesempatan sbb masing2 bz..
skang nie..dgn keadaan yg sudah mula memboyot nie..
tetibe lak mood nak mengemas n mengubah suai isi rumah datang meluap2..
aku n hubby mmg skekan susun atur yg simple n kemas..
tak ske trlalu crowded..lagipun tak lama lagik we all dah nak ade baby..
kalo crowded sgt..rase2nye tak sesuai kut..
n yg paling aku ske skali..ialah my mini aquarium..hihihi..
aku beli aquarium kecik nie kat Ipoh..tetibe lak minat nak membela ikan..
tp ikan kecik2 je la..
kat umah my mom ade satu aquarium besar..
dari situ la minat aku nak bela ikan nie timbul..
berapa lama bertahan..i dunno lorrr...
cost keseluruhan yg telah aku kuarkan utk menghias ruang tamu nie
dalam lebey kurang RM 1500..murah2 jer..
aku beli perabot2 nie dari bermacam2 kedai perabot..
n then aku mixed n match jer..

ok la kan dari kosong aje ..kan..kan..

7 comments:

  1. alahai comelnye..
    siap ade tedy bear lg kat rak2 tu..
    hehe..tgk umah akak,buat ika tk sabar nk ade family sendiri

    ReplyDelete
  2. alahai comelnye..
    siap ade tedy bear lg kat rak2 tu..
    hehe..tgk umah akak,buat ika tk sabar nk ade family sendiri

    ReplyDelete
  3. cantiknye rumah kak jue! mesti baby suke ...:)

    ReplyDelete
  4. hy danya..
    wah..santek bangat umah tu..simple but gojes..x yah byk2 sgt furniture tu wat sesak hotak jer..mcm skrg ni dah ok..

    nak puji sket..
    background blog ni akak suke..:)

    p/s: miss adik akak ni..

    ReplyDelete
  5. no lah..
    sofa dari Pusat perabot LDP..
    kabinet kasut n rak berlaci..dari Westcourt..divider n meja makan from Ikea..hihihi..
    cavenzi takmolah..penah beli sofa..tak tahan lame..serik dah..

    ReplyDelete