Pengikut Setia

Saturday, 12 September 2009

Yang Bermain Di Fikiran....

Hye all..
sowi lame tak update..
lately mmg dah bosan nak apdet cite kat blog nie..
penat pose..penat melayan kondisi diri..
penat segala-galanya lah..
skang nie..byk mase aku dihabiskan dgn berehat..
xtvt terbaru aku..adalah tido..
tp tak la setiap hari..
ade hari aku tahan jer..
kalo di layan sgt mengantuk aku tue..
alamatnya aku makin mengembang la nanti..
ni pun dah naik kembang..
lately..selera makan kureng...
nak makan pun jadik takut...
asal makan jer..bluwekkkk!!
asal makan jer..bluwekkkk!!
sia-sia je aku makan..
skang nie dah tak ikut mase dah..dah tak sesuwai di panggil mownink sickness..
becos..benda ni jadik kat aku tak kira mase..
ade masenya..pagi2 lagik dah wat hal..
kadang2 petang2..n selalunya..lepas berbuke..
sonok jugak dapat experience macam nie..
bukan selalu kan..hanya insan yg bertuah dan terpilih jer dapat nikmat macam nie..
wlupun penat..tp aku bersyukur..semua nie anugerah Tuhan...
tak semua manusia bertuah..btol tak...!!
.....
....
...
..
.
so skang nie..
aku rase..blog aku nie mungkin tidak akan se aktif dulu lagi..
aku tak se free dulu..
hehehehehe..
harap2..korang sume tak merindui aku..
n aku mungkin akan kembali sesekali bile terasa rindu..
insyaAllah akan kembali aktif selepas segalanya beransur pulih..
atau mungkin blog ini akan berkubur saja disini..
mungkin....siapa tahu..
k la..tetiba lak pale aku jadik pening tahap gaban..
aku nak rest...
tatata...

1 comment:

  1. kau rest lah dulu jue..
    kalau rajin atau ok, baru lah update blog..pastu jgn lupa upload gambar kalau perut dah makin besar..hehehe

    ReplyDelete