Pengikut Setia

Wednesday, 19 August 2009

Sibuk dan TAK ADA MOOD!!!

My kebun( Dah dekat level 15..yahuuu)

Arini aku sebok..ya aku sebok jage kebun aku(Farm Ville) kat fesbuk..hahaha..dats y la aku malas nak apdet pape kat blog nie..dah mule bosan..hehehe...lgpun aku tgh serabut nie..petang ni ade briefing dgn PUU..sume pasal kes AHC yg aku buat awal tahun 2007..dah byk kali g mahkamah..tp kes tak jalan2.asik2 postpone..kali nie nampak macam kes nak jalan je sbb siap ade briefing..wah..malassssss..kat opis nie dah la sejuk ya'amat..beku tawuuuuuu,...muke dah naik biru..pucat sioottttt...sok n luse aku xde kat opis sbb attend kes AHC nie..aku saksi dalam kes tue..so, nak tak nak kena masuk la kandang lembu,,opppsss.kandang saksi tue...malassss lagikk....arrggghhhh!!!ape aku nak cari alasan ekk utk tak attend perbicaraan tue..kata Mr. G kalo aku tak g tanpe bersebab..dorang leh kuar waran tangkap..padahal..aku bukan pesalah..aku ni saksi..aduyaiii..malasss dowhhh nak g kl tu..lately sume benda aku jadik malas.....kenapa nieeeeeeee!!!!!!!!!tp makan, tak malas pulak..asik nak makan aje kojenyer..huhuhu...watdehell(bak kate Akiss)..simptom2 kemalasan sgt2 berleluasa la lately..dah macam wabak penyakit tue...(malas nak sebut..sbb nama penyakit tu dh agak sensentap sejak kebelakangan nie...)owh Tuhan..kembalikan semangat kerajinan ku..aminnn..

3 comments:

  1. yunk..leh claim n leh shoping li bju rye..smbil2..hehehe

    ReplyDelete
  2. eh lalink, kite dah berjiran ke?? bole la kite bervisit sesame ye..

    ReplyDelete
  3. ::ayu::
    berehhhhh!!!..nak sopim raye..

    ::akakku sayang::
    ha..leh2 visit2..nanti jgn lupe hadiahkan danya kude yer..
    hehehe

    ReplyDelete