Pengikut Setia

Tuesday, 18 August 2009

Semakin Pulih


Arini..aku tak mekap...ari2 pun nampak cam tak mekap ekceli..hahaha..muke aku dah semakin pulih dari kecederaan..n semakin tembam nampaknye..hahaha..
makan banyak ..tido banyak..main banyak..Oopppss..jgn pikir bukan2 .. bukan main toooottt ekk..korang ni otak kuning taw..maksud aku men game kat fesbuk jer...asik duduk je ngadap pc..maw tak gedebab..hahaha..oke ..arini aku tak mekap sbb takmo membantutkan proses pemulihan kulit muke aku..aku gune Safi Balqis Moisturising Day Cream SPF 15...nampaknye macam oke n serasi dgn kulit muke aku..kulit2 kering yg mengelupas dah semakin berkurangan..muke aku dah tak se
ngeri semalam..so..pade sesiapa yg mengalami masalah sun burn bleh la mencuba..


>>Safi Balqis<<
>>Pure. Feminine. Beauty.<<

6 comments:

  1. hehehe. oh nama ku kan. pasti elok, heheh. sy pon cuba ni.

    ReplyDelete
  2. ap product sesuwei tuk pegnen women cm aku ek???

    ReplyDelete
  3. ap product sesuwei tuk pegnen women cm aku ek???

    ReplyDelete
  4. utk peknen woman..i dunno lorr..sbb no experinces in preggys..hehehe..minum je lsusu materna tu..elok la kot...

    ReplyDelete
  5. saya pun pernah pakai product balqis nih...tp yg krim tutup hijau tuh.
    da 9thn sy pakai...mmg sgt ok...
    tp pakai malam2 je la

    ReplyDelete
  6. yess..yg tutup ijau tu pun oke..pendek kate brand safi ni mmg ok..tp jue xleh pakai yg tutup ijau tu sbb kulit muke jer mmg originally berminyak..ijau tu sesuai utk kulit normal....yg biru tu mmg ngam sgt2 la..hehehe..sbb die lebih berunsurkan air..

    ReplyDelete