Pengikut Setia

Friday, 21 August 2009

Sehari Sebelum Puasa

MOwnink all..erm apehal la lately title entry aku ni macam yo yo 'o jer..padahal siyes aku takde idea nak wat entry...neway i'll try my best la yer...mood nak apdet belum sampai..tp jari jemari mmg tergedix2 nak menaip..so bagi can la kan..sok dah nak puasa..ha'a kan..sekejap jer..sok dah nak pose..ni 1st time aku pose dgn suami..wah...meriah la raye aku kali ni..kalo ade baby mesti lagik meriah kan...ape nak buat..blum rezeki..(congrates to Ar n wife kerana selamat menimang cahayamata 2 hari lepas..raye nie sonok la korang kan dah ade org baru)..xpelah..usaha tangga kejayaan..chaiyokkk..chaiyokkk..hah...cite pasal nak pose sok..dalam peti ais aku tu masih belum ade lagik stok2 utk sahur or buke...nampak gayanye ..malam nie kene g sopim kat Mydin lorrr..sok 1st pose..akak ipar dah booking aku n hubby ajak buke kat umah die..selamat dah utk buke pose sok..tp hubby suh aku masak sumting gak utk di bawak ke sana..ape ekkk aku nak bawak...bawak nasik putih je,oke tak????hahaha..giler kedekut....takla..hubby dah planning suh aku masak bihun sup..so malam sok menu berbuke...salah satunye adalah bihun sup aku..best-best..laki aku mmg ske makan bihun sup..so utk 1st pose kali ni..aku penuhi la permintaannya itu..korang sume ape planning utk pose suk..1st day mesti la nak buke dgn famili masing2 kan...takkan la 1st pose dah nak buke dgn kengkawan..kecuali la yg duk merantau jauh dari famili..ade excused la jugakkk..cam aku nie..selalunye 1st pose mesti buke dgn Mama n Abah..tp kali nie..buke dgn famili hubby aku dulu..cedey lak aku rase..kesian Mama..tahun nie buke sorang2..abah keje..mesti buke kat luar..aku, Boy n Adik..masing2 duk jauh dari Mama..takpe Ma...next week Along balik bawak Adik . .bawak Amir skali..(Boy tak balik sbb x dapat cuti) kite buke pose same2..dari ari sabtu smpi isnin..pastu kite g tengok bunga api ari Merdeka yer..package tue..Ma jgn sedih2 lak buke sorang2...kalo Ma sedih..Along pun sedih.( sebak la plak mase menaip nie..cool Jue..cool)..yg pasti raya tahun ni Along n Amir akan bawak Ma balik beraya kat Kelate..mesti Ma suke..Along n Amir pun suke....hehehe..k la..tu je la yg aku nak tulis kali nie...till then..chiooowww....wassalam....

1 comment:

  1. salam jue...jom tgk website ni
    http://delisyaoutlet.blogspot.com

    ReplyDelete