Pengikut Setia

Monday, 10 August 2009

Salah Ke Aku Tembam???

Salam n mownink all.....hepi Monday hopefully ..aku tak bape nak hepi pepagi nie...aku geram gile ya'amat...setannnn btoll mamat bodoh giler vavi tak taw malu tue...suke suki jer nak cubit2 pipi aku..die ingat pipi aku nie ape..n die sape nak cubit2 pipi aku...??laki aku pun tak penah cubit taw...ceomm tu ade lah..ahakss..salah ke kalo pipi aku nak tembam..salah ke aku chubby..salah ker????..setan btooll...hissshhhh geram plak aku..seb bek la td mase die cubit tu bos besar ade..kalo tak mmg makan penerajang aku la mamat tu td..yg buat aku lagik geram..si bos besar pun join same senyum2...ingat lawak sgt ker..??budusssss sial....aku sbnrnya mmg dah lame nak penerajang mamat yg cubit aku tu..aku pedulik ape die bos ke ape...die ingat die bos.die leh suka hati nak cuit2 aku.aku report kt laki aku baru taw......tensionla..huarrrgghhhh!!..siap ko aku jumpe kat luar nanti...(ayat x bley blah)

8 comments:

  1. kak juee. same la ngn ynn ni, susah beno pp tembam asik kene cubit je +____+ kalo cubit pelan xpe gak ni cubit cm nk tecabut pp :(

    ReplyDelete
  2. kah kah kah. klaka la main cubit2 pipi, igt anak patung ke hape? hahahah

    sapa la mamat kurang asam tu. bod gila. hahahah

    ReplyDelete
  3. ::ynn::
    mmg payahkan jadik org comey2 cam kite nie..heheh..ramai yg dengki dgn kecomelan kite...

    ::akiss::
    nak taw sape..mamat bodo tu..n27kat unit AJL..si Roshidi...bangang btolll..

    ReplyDelete
  4. eee memamng la sengal btul
    suke suki je nk cubit
    pp wife org kan..
    eee geram je..
    kak jue lempang je die laju2..

    ReplyDelete
  5. ::Hirose::
    -mmg pun..ringan je tgn akak ni nak lemapng die tadi...huhuhu

    ::syima Syaz::
    -aku mmg tgh teringin ank sepak org pun nie..kaki aku cam ringan jer nie...hakhakhak..

    ReplyDelete
  6. dia teros cubit atau br acah2..??
    isssshh! xtaw jage budi pekerti. kan budi bahasa, budaya ktee..

    akak, xsalah kak kalu chubby.. cume somel sgt kot akak, tu yg diorg xtahan je tgk akak.. hehehe.
    pape pun, wat derk jeeee... n pasni akak "sound" mamat tu balek.. sedap2 dia je nak pgg pp gebu mcm kte ni.. ahaakkss.. terlepas kata2 terpuji diri sndiri lak dah.

    ReplyDelete
  7. ::wana::
    -die bukan men acah2 lagik dah...men die cubit btol2..nyaris kene penerajang akak ke mamat tue...huhuhu..sesungguhnya die amat dengki dgn kecomelan ku ini...hahaha..binik die tak cukup comey kot...??Oppsss...~

    ReplyDelete