Pengikut Setia

Tuesday, 25 August 2009

Performance!!Performance!!

Arini aku bangun awal...hubby masih lagik tido mase aku bangun..tu la..td aku suh bangun sahur awal sket takmo..terheg-heg..skang dah ngantuk tak hengatt..aku pun capai towel..masuk bilik mandi n bersiram la seperti biase..slalunya..abes je aku mandi..bile kuar dari bathroom..hubby aku dah xde atas katil..die pun dah start mandi kat bathroom satu lagik..tp arini..rilex je tido lena atas katil..aku pun ape lagik..harukkan lah.."awak..bangun la..dah nak kul 8 dah nie..."(padahal baru kul 7.30pg)..aku tgk die still leh rilex lagik tido..isshhhh ni takleh jadik..nak kene nie my buchukkkk sowang nie....aku pun sambil siap2..aku cakap.." performance!!..performance!!..kalo bangun lewat cemana nak jaga performance..kate dah nak jadik ayah ..ferformance keje kene bagusss..nie dah nak kul 8 pun still duk wat taik mate..ishhhh3..."..aku bebel sowang2..hahaha..padan muke..aku saje cakap kuat2 sket nak bagi die dengor..mmg menjadik kaw..terus je die bangun dari katil..n sambil die cakap.."performance!!..performance!!..yes,betol cakap awak..jaga performance..!!"..hehehe..kelakar aku tgk...macam org ngigau lak gaye die..die capai towel n trus blah g mandi..kuar bilik mandi..die senyum2 kat aku.."thanx wak..sbb remind sy"..aku pun senyum jer lah..dalam ati aku berkate-kate (camtu je ke nak bagi die bangun awal pagi??..senangnye!!..ahaksss)..aftedat..we all siap2 n terus pegi keje..n sempat berpotogedikx as usual..like wifey like hubby lorrr...hehehe..ni lah bakal ibu dan ayah zaman millenium..AC Di Mana??? Sempoizzz!!..hahaha (xde kene mngena btol ayat last tue..saje nak poyo2..till then chiowww..salamsss.

me n hubby

3 comments:

  1. hehehhee..
    la senangnye nk kejut..
    yela kan bakal ayah gitew..hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha. ekok la tu. kena dgn visi haji din. performance! kah kah

    ReplyDelete
  3. qila susah nak bangun sahur. nak tunggu suami kejutkan kot..hehehe

    ReplyDelete