Pengikut Setia

Tuesday, 11 August 2009

Penat + Malas

Malam nie aku rase sgt2 penat...penat memerah otak n tenaga kot petang td...maw tak penat..makan pun x sempat...balik keje td baru makan...bile dah penat..nak wat ape pun malas...smpi nak suap makanan ke mulut sdiri pun aku jadik malas gilerrrr....penangan PENAT punyer hal !!!..aku rase betol2 tenggelam dalam kepenatan sgt2 skang nie...n hampir2 lemas dah nie...bukak fesbuk pun macam manusia xde hati jer..lalu2 camtu jer..kat blog pun aku rasa cam tak cukup nyawa nak stay lame2...rase nyampah pun ade tetibe...hahaha..eyhhh...tak de la..aku syg belog aku nie...cayanggggg cangat2...mmmuahhhh!! hopefully..aku dapat recharge balik seluruh tenaga aku malam nie..n tommorow aku akan kembali ..mulekan kehidupan dgn penuh ceria dan bertenaga seperti biasa..doa2kan lah yer...syukurlah..aku dapat siapkan tugas yg dipertanggungjawabkan pade aku arini dgn jayanya...yeay...to Kak Leen..u can count on me oke...claim dah masuk beriban-riban tu ..kalo xde KFC, Donut Big Apples pun jadik la...ahaksss...

**sakit di bwh perut aku nie masih belum ilang2 lg...kene plak wat keje bagai nak rak siang td..kaw2 punyer keje...nk tolong org punyer pasal la katakan..skang sape yg penat??..sape yg malas??..A.K.U jugakkk ...!!!...

1 comment:

  1. ala..cian nyer..
    take a rest okkay...
    pnat keje kot...jgan pnat dikerjakan sudah...hahahha

    ReplyDelete