Pengikut Setia

Friday, 28 August 2009

Meluahkan Perasaan yg TERBUKU n dah BEKU di hati..

Petikan dari sebuah kisah realiti kehidupan....

"Aku tahu ape yg aku nak luahkan di sini..mmg tak patut..tp aku dah tak sanggup nak pendamkan lagik..semuanya salah aku..salah aku kerana terlalu bersabar.."

Sinopsis::-

Aku akan tetap lahirkan anak ini..wlupun kelahirannya nanti tidak disambut oleh seorang insan yg bergelar AYAH..i'm really sick of it..aku tak tawla..samada aku yg Emo?? atau dia  yg terlalu menjengkelkan??..hanya tahu marah..marah n terus marah....die tak tahu ker yg mood aku as a preggy woman pun owez swing!!!!....Arggghh!!! malas nak pikir..he owez like dat..nak marah n nak sayang aku sesuke ati die..aku dah letih dgn semua nie..aku dah malas berpura2..sumtimes he act very nice..but most of the time ..he become so unpredictables...and i really hate it so much..n plus!!.I HATE HIM ..yup...i HATE my husband..ekceli hate his attitude...A Man wif No Heart..n NO Manners...owez think bout himself..only bout himself..!!!!...i hope my child will be born without his father attitudes..he owez thinks using his KNEE..not his BRAIN..so STUPID of ME..becoz choosing him to share my life with..huhh!?!!?..i'm tired enuf ..crying ..crying..n crying..n now ..no matter wut..i will go on wif my life..either he like it or he NOT..my child will owez be my child..NOT HIS!!! aku taknak anak aku ber'ayah'kan seorang yg panas baran and bermulut jahat like him..he simply2 nak panggil org sial..cibai..B***h...sape die..??he dun have right to do dat,oke..his words was sharper than knife..even most sharper than all the sharper things in diz world..& i really hurt wif dat....

**hope sgt2 yg aku tidak wujud dalam cerita ini..tidak wujud sama sekali..dan anggaplah ia sbg rekaan semata-mata..tskkk..tskkk..huwaaaaaaaaaaaaa!!!!

3 comments:

  1. sabar akak...jgn emo2+marah2...x elok utk akak n baby tu nanti...biasa la emosi ibu mengandung ni mmg x tentu...tiba2 je berubah x bersebab...

    ReplyDelete
  2. thanx dear..tp nie bukan cite akak..tp cite my very2 close friends...semua nie luahan perasaan dari seorang sahabat akak kepada akak..
    akak ok..dun worry..so far..mood ok..n hubby pun oke...cite nie juz nak dijadikan pengajaran..n pedoman jer...neway..thanx again dear...

    ReplyDelete