Pengikut Setia

Friday, 7 August 2009

Friday Mownink..

Alamak...dah kul 11 dah upenyer..aku ingatkan baru kul 9...n aku ingatkan ..awal sgt la aku apdet arini...upe2nye arini aku lambat apdet..sure korang tertunggu-tunggu cite dari aku kan...hahaha..prasan tahap gaban siotttt...arini aku masuk opis agak lambat..kat umah td aku buat forum perdana..kasik ceramah sket kat adik aku..ceramah punyer ceramah..last2 enpon aku ntah pg mane ntah aku tak taw..keliling rumah aku n hubby mencari..siap wat koling2 lagik nak dengar bunyik enpon aku tu duk kat mane..tp masih jugak tak dapat dikesan...seingat aku malam jumaat keliwon smlm( keliwon..seram seyhh )...aku takde wat silent mode pun..pelik2.."ha tu la..bebel lagik pagi2 nie..kan dah telambat nak g keje..nie enpon lak dah missing.."..alamak aku lak kene khutbah jumaat dek laki aku..huhuhu padan dgn muke aku..after 10 minute mision mencari enpon aku dijalankan..akhirnya aku terjumpe jugak..enpon aku ade duk bawah timbunan kusyen2..mmg la tak dengar ..dah lah volume die aku slow kan..rasa'in..lepas je jumpe enpon tu,,aku n hubby laju2 turun bawah nak g keje..tp bile aku tgk jam di tgn..terus aku pun slow selambe je jalan..nak laju2 pun dah tak gune..jam dah 8.40pg...konpom2 punch card aku merah..laki aku takpe la ..die bos..nak masuk kul bape pun xde hal..aku smpi di opis kul 8.50pg..sekejap je ekceli dari umah aku ke opis..tp rajin membebel punye pasal..tu yg jadik lambat..tobat aku takmo bebel pagi2..pasni aku nak bebel mlm2 lak..sblm dorang2 sume masuk tido..hahahaha....masuk2 jer opis..aku terus wat keje..siapkan report inventori,pastu setelkan claim aku yg dah 3-4 aku perapkan..macam la dah kaye sgt dah...smpi claim pun aku tangguh2kan..kalo org lain..cukup bulan je submit..ni tidak..esok last date nak submit arini barula sebok2 nak print claim2 tu..arrrgghhh ade aku kesah..janji aku dah hantar..n aku nak ..duit claim tu ade dalam akaun aku on time ..poyo je kan aku niee...sebok punyer sebok pg ni..tu yg aku lambat apdet..so sorry ye kawan2..

** hubby aku dah baik dari penyakit cirr birr die..smlm aku dah urut2 perut die kasik lega sket..pastu aku smackdown die nak kasi ilang terus sakit perut die tu..see ,,arini die pg keje dgn penuh smgt n dgn ati yg berbunge2..hahaha..kene smackdown pun hepi ke??..huhuhu

2 comments: