Pengikut Setia

Wednesday, 12 August 2009

Bosan..



Bosankan sejak kebelakangan nie..?? korang bosan x..?..siyes la..aku bosan...kat opis bosan..bukak kat fesbuk bosan, frenster bosan..mespes bosan ..tagged bosan..n duk kat blog nie pun aku rase bosan..sbb tu aku dah malas naw nak apdet..ke mood PUASA dah mule menular?? same macam penyakit H1N1 yg tgh hangat di pasaran skang nie...semua dah mule menyimpan tenaga yg ada..utk dijadikan bekalan dibulan puasa..eyh..cakap pasal H1N1..korang sume mesti dah taw kan..tokey2 face mask dah mule mengaut keuntungan berlipat kali ganda



..tak lame lagi leh la dorang jadik billionaire...hanye dgn jual topeng muka jer..skang dipasaran dah cecah RM4-RM5 dah yg paling2 bodo punye face mask..yg keras n ala polystrene tu..aku dgr harga die dah cecah RM15.wah!wah!wah! dah la kat pasaran skang susah nak cari..face mask pun buley kehabisan stok kerrr?? w.t.fishy lol..aku ingat aku takmau wat bisnes kueh rayala menjelang nak raya nie..aku maw jual face mask plak sempena raye kali nie..amacam??makcik kayoooo...hahaha..sioottt je kan..ha'..nilah akibatnye bile dalam keadaan bosan yg terlampau..entah ape aku duk merepek..aku pun tak taw..sape2 yg terbace ni mesti rase menyesal n meyumpah seranah diri masing2 sbb bace n3 aku yg merepek ala2 kerepek ni..kalo kerepek,,xpe la jugak..leh jugak dimakan2..tp kalo merepek..x dapek la den nak nolong..huhuhu..bubbye!!

4 comments:

  1. ok jugak tue...
    jual mask...

    ReplyDelete
  2. a'aa lah...sampai kt kedah ni ha rasa bosan tu sampai...

    ReplyDelete