Pengikut Setia

Tuesday, 7 July 2009

Yeay...Suda Maw balikkk..!!

Yeayyyy...skang jam kat dinding dah kul 5.10ptg...ade lagik 20 minit je mase utk aku pulang....berjaya jugak aku menghabiskan waktu aku duk kat pejabat nie...mcm hampesssss....arggghhhh...aku tak pedulik...ape nak jadik.. jadik la..yg aku taw tepat kul 5.30..aku nak blah dari bilik aku nie..menuju ke rumah aku yg sedang memanggil2 n melambai2 menanti kepulangan ku itu...

Malam ni hubby aku plan nak makan Lamb Chop...die suh aku blanjer..mengidam katenyter...Bluweeekkkkkk!!!..owang laki pun ngade2 nak ngidam..nyampah....tp mlm nie demi utk mengelakkan diri dari kene masak...aku rela membelanja beliau makan ape saje yg diinginkannya itu..Lamb Chop bape la sgt kan..lagipun bukannya ari2 nak kene blanje..ni la yg di namakan give n take..lumrah idup suami isteri..

n malam ni jugak hubby ajak aku men badminton kat gelanggang bawah umah kitorang..die suh aku exercise sket..nak2 skang aku tgh lepu..tp masalahnye....aku tgh xde mood nak bersukan...badan aku masih sakit2 lagik nie...men netball punyer pasal..tp..apepun mlm ni aku akan cube gagahkan diri..cube la men stakat yg aku mampu..kesian lak kat laki aku..dah lame planning nak men badminton kat bawah tu..aku je yg asik2 bagi alasan..huhuhu..

eyhh..jam dah kul 5.25 dah..aku nak kemas2 balik umah dulu la..malam ni kalo aku rajin...aku apdet lagik la blog aku nie ekkk..Till then ..tata..

3 comments:

  1. akak..lama xmjenguk blog akak tu. da ada bunga ros pula ek skrg.hehe...nice2..
    saya blajar kat kolej sains kesihatan kuching. baru masuk tahun dua. amek teknologi makmal perubatan.alamak..panjang plak jawapan tuk soalan akak..take care akak..

    ReplyDelete
  2. slamat men bdminton.. hee.. :)

    ReplyDelete
  3. larr...bukan jam 5 kene balik??hhihihi.....

    erm wahh nyum2 tu.....tapi dida teringin nak makan bubur nasi ayam + chicken chop..

    ReplyDelete