Pengikut Setia

Thursday, 9 July 2009

Sharing Is Caring

Hye...pagi nie byk lak benda yg aku nak bitau kat korang..bak tajuk n3 aku ni la..Sharing Is Caring..aku share info2 ni dgn korang tande aku care kat korang sume...caring tak aku...???..caring la sgt2.....ekceli info nie.. si Siti yg bagi kat aku melalui email..so..aku saje gatal2 nak 4wad kat korang sume melalui n3 aku nie..

Cube korang tgk gambar bawah ni..kalo tak clear..sile klik link yg aku bg kat bawah pic ni utk paparan yg lebey jelas...oke..

sila click here utk paparan yg lebey jelas

so kepada sape2 yg addict sgt minum air coke..( aku la salah sorang penggemar coke ) sile la amik iktibar...yela..bukan salah korang sbb korang tak tahu..n aku jgk tak tahu sbnrnya..k..

1 comment:

  1. haihhh! akak x minat coke & air2 yg sewaktu dgnnye..
    kalo pg mcD siap mntk tukar dgn milo ais..haha

    ReplyDelete