Pengikut Setia

Thursday, 30 July 2009

Mayangsari ( Episod Akhir )

sambungan dari episod2 sebelum nie...aku nak share dgn korang xtvt yg berlansung spnjng program aku di PD..yukkk..layan sekejap...



ni xtvt DEMO dari bahagian CSI Cheras..yg nie aku hired penceramah dari PDRM bahagian Forensic utk buat..sblm peserta2 kusus diberi tugasan berkumpulan..dorang kene la tgk Demo nie dulu sbg guide tugasan dorang..kalo tak..hancussss...tp bagus budak2 kusus kali nie..sgt2 memberikan tumpuan..




disamping mencari ilmu..peserta2 aku ni sbnrnya dasat berendam..ooopppsss..yg berendam tu Aku n Akiss jer..yg lain tu bleh tahan lah dasat berenang walupun tak sehebat bro' yg ala2 Aaron Aziz tu( bak kate Akiss)..sekurang2nya takdelah stress duk dalam kelas dgr taklimat je kan...


malam terakhir...aku organizekan satu majlis BBQ + Karoke utk budak2 tue..n disebabkan aku tgh demam..so..aku hired orang lain utk handle dat nite..aku datang utk makan n menghiburkan telinge n mate jer....thanx la pada budak2 kusus yg sgt2 sporting...



ni lak..di hari terakhir we all berkusus...tgk la bebudak tu sume..hepi kan main...almaklumlah dah leh balik jumpe anak bini/laki..yg single2 lagik tu leh la jumpe aweks2 n balaks2..kan...termasuklah aku yg mmg excited nak balik n sambung berehat...demam aku kat sane tak baik2..nak kene jumpe dokter jugak sbnrnyer....

so nie jelah cite2 aku yg aku leh share dgn korang sepanjang aku ade kat PD..tak best kan ekceli..tp bleh la dari takde..btol tak...



**sumber gambar dari BERNAMA...oopppss...dari AKISS ...sowi Kiss ..kopipes gambo tak bitau...

2 comments:

  1. xdak hal kopipes. jnji link. eh kak, ada bkak emel kementerian x? sy ada hantar byk gmba akak!

    ReplyDelete