Pengikut Setia

Thursday, 30 July 2009

Mayangsari ( Episod 2 )

ni la pemandangan dalam apartment aku...fully furnished dgn perabut kayu jati..ahaksss..jati ke???

ni pemandangan dari bilik aku...kolam die kan main panjang lagikk..

ni mase setup dewan ceramah..tgk laki aku tgh berangan jadik penceramah..

aku..seorang urusetia..

tgh bz siap2kan peralatan kursus...


so ni apet yg kedua aku...citenyer lebih kepada preparation aku untuk kelas integriti malam tu..but be4 dat..petang tu aku adakan taklimat ringkas utk semua para peserta..n ekceli tak semua hadir mase tu .thanx to my hubby sbb rajin menolong +mengacau aku mase aku tgh sebok setup kelas..yelah...aku tgh sebok2 susun barang..die lak sebok2 jugaklah bagi ceramah tah pape kat depan tue..berangan la sgt2..but without him petang tu..aku rase..keje aku takkan setel seperti yg dijangka..dgn adenye die..makin cepatlah keje2 aku siap..

Mase taklimat ringkas tu..aku dibantu oleh 2 orang pesrta dari ibupejabat..Razlan n Abang Wandy..aku kan kurang sihat n tekak aku sakit..so Razlan lah yg jadik MC utk petang tue...thanx again to Razlan...

setelah setel semua keje2 aku..aku ajak my hubby g makan kat luar...mmg tekak aku nak sgt makan tomyam...tekak org demam..mmg macam2..cari punye cari..tawaf punye tawaf pekan PD tu...akhirnya kami jumpe satu port utk makan...tempat tu namenye BENTENG..betul2 di tepi muara..muara kah??hentam sajelah...aku pun ape lagik...order la tomyam...makan2 je tomyam tu...satu badan aku meremang....abes naik kulit ayam kat badan aku..hikhikhik..tegak abes bulu roma..korang nak tw kenapa....??bukan pasal kat situ ade hantu ..ade pontianak or watever...beselakan..org tgh demam..bile makan benda2 masam n panas2...tindakbalasnye mmg gitu..lepas je makan kat situ..barulah badan aku ni rase berpeluh n kebah sket..tp tak lama lepas tue..aku demam balik...dah berbijik2 panadol aku telan..soluble..uphamol...sume aku hantam..tapi tak menjadi jugak...air 100 Plus..usah cakap la...2 botol besar aku bedal..tp still de same...hangin betoll aku...nak wat keje pun x senang arrr...


**To Be Continue

1 comment:

  1. hai jue...
    ape kabar?
    dah sihat ke....sian dia demam x sudah2...

    mayangsari tu kat mana? cam best je aprtmnt dia

    ReplyDelete