Pengikut Setia

Saturday, 25 July 2009

Lappy ku Pakai Baju Baru

Smlm Mlm aku ,hubbyku n my sista Zetty g jalan2 buang duit kat Mines..ekceli aku nak survey sumting kat sane ..++ dah lame tingin nak minum air milo jelly kat Food Court kat Mines tue..air tu pebret aku n my hubby....smlm dalam kul 8.30mlm kitorang smpi kat mines.

mase my hubby g jalan2 kat kedai pc carik mouse utk lappy die yg dah ilang tah kemana....aku pun sebok la membelek2 lappy skin..akhirnya aku terjumpa la yg ini..yg kat sblh ni..kalerful tue...gantikan yg lame yg kale pink tue..oke tak..


lepas sopping beli barang2 lappy...aku gi jalan2 kat tempat henpon..n aku dah terbekenan kat kat satu henpon...Sony Ericsson C510 Cybershot..harga die murah..n function die not bad canggih..lagi canggih dari hp lame aku SE K530i..yg my hubby pakai skang..so aku pun sebat 1..my Nokia E71 aku dah wat perhiasan...tak besh siottttt..

ni mase adik aku test snap gambar my hubby gune henpon baru aku...dlm henpon aku tu....camera die ade function " smile shutter"..yg bermaksud..bile kite smile jer..die otomatik detect n trus snap takyah tekan pape..canggihkan..hakhak
...tu yg my hubby senggih cam kerang busuk tu ..

ni lak hasil tangkapan adik aku...mase nie aku n hubby sebok tukar skin lappy yg baru..ni die amik dalam Frame application kat dalam enpon baru aku tue..sengal je la ko ni dikkk...SCANDAL lerr pulakk...




yang ni la yg paling lucu...dis is not Monalisa Potrait oke..dis is Amir Hamzah Potrait...sioott je kan...hahahaha..pendek kate hp SE mmg the best...n aku tobat takmo tukar brand lagik...nyesal dowhhhh....

2 comments:

  1. eh nape nokia E71 tu tak best??nape ekk??terpikir gak nak beli..

    ReplyDelete