Pengikut Setia

Thursday, 2 July 2009

Kotak Sembang

Hehehe..korang sume tgh wat pe...??
mesti tgh berehat2 kat umah kan..
aku pun same..cume..aku nak share sumting dgn korang nie..
sblm tue.,.sile lawat web aku ni..
Awandanya's Chat Group
ha..benda ni aku dapat dari xat.com
nampak cam best..so aku try la satu..
yg bestnyer..aku leh sembang dgn ramai org dalam satu mase..
same la cam kat irc tue..
korang sume mesti penah men irc kan..??


korang jom la try same2..
kalo korang nak masuk Group aku..
senang jer caranye..
yg nie aku buat khas utk sume followers aku kat Awandanya's Blog nie..
korang just click kat "Get Awandanya chat group"
nanti korang akan jumpe page nie..



pastu korang just setting saiz chatbox aku tu
ikut saiz ape yg korang rase sesuai utk letak kat blog korang tue...
senang jer sbnrnye nak add benda nie..
lepas dah setting saiz chatbox tu..



korang copy la code yg die bg tu..
pastu paste jer kat blog korang..
nanti kuarla chatbox tu kat blog korang...
lepas tue ..kite dah leh chat melalui situ jer..
kalo nak online tu..jgn lupe sign in dulu..
kalo tak aku tak taw korang o9 ke tak..senang je kan...
kalo rase nak cube..try la dulu..kalo rase cam tak oke...
or rase xmo wat..aku pun tak pakse...
aku juz nak memudahkan komunikasi kite je..
ye la...kadang2..tak sume blog kawan2 kite..
kite leh jenguk setiap hari kan..
so melalui sini..kite leh keep contact..
btol tak??

No comments:

Post a Comment