Pengikut Setia

Sunday, 12 July 2009

Aktiviti di hari Sabtu


Selamat ..selamat..selamat..to all my blog readers n followers...ape korang tgh wat skang??..sure tem2 gini korang dah masuk tido..or maybe ade yg masih tgh berjaga macam aku..tgk tv2 cita Final Destination II...aku tak bape nak tgk sgt cite2 yg menakutkan nie..sambil2 my hubby n adik2 aku layan cite tue...aku pun adap lah blog aku nie...aku nak apdet sket blog nie ttg xtvt aku sepanjang arini..



gambar2 kat atas nie berlaku dalam tghari td..hehehe..berlaku la sgt2..ekceli nie mase mule2 we all kuar umah..cadangnya nak berpoye2 arini..so,we all g servis kete dulu kat Serdang...n dalam gambar ni jelas menunjukkan muke2 boring time tunggu kete siap di servis...aku je tak boring..tu yang sempat snap2 gambo..ahaksss.



ni lak gambar tempat kitorang g makan lepas abes servis kete..pun kat Serdang jgk...dekat sgt2 dgn tmpt we all sebis kete td..jalan kaki pun bley ekceli...

lepas je abes makan..we all terus menuju ke destinasi tmpt we all maw berpoye-poye...



and..inilah tempat nyer....E-Box kat Endah Parade, Sri Petaling..kali ni...aku yg kene payung dorang..ape nak wat..aku yg ajak..so aku la kene payung...huhuhu




kat atas ni gambar2 kitorang sepanjang berpoye-poye di sane...gambar aku menyanyi tak dapat disertakan atas sebab2 yg tertentu..(aku artis yg low profile..ahakssss)...



balik dari berkaroke kat Endah Parade..adik aku lak gataiii tingin nak makan Donut...so o.t.w balik umah..we all singgah kat Alamanda ...g beli Donut kat Big Apple..ranap lagik duit aku RM21...utk 12 ketul donut...



n ini plak...waktu sekarang..di saat aku tgh mengapdet blog aku nie..ni la muke adik2 aku yg tgh layan cite Final Destinantion II..laki aku lak tem nie tgh makan nasik kt blakang aku nie..and ekceli utk kali yg ke berapa aku tak taw...rase2 aku nie kali yg ke 4 die makan nasik..tak termasuk td die ade makan donut yg aku beli..hahaha..

so ini lah cite aku utk arini....esok..esok punyer cite..so..till then..tata..


2 comments:

  1. akan qila elakkan berkaroke.

    ReplyDelete
  2. wah sgt menarik xtvt ko tu...berpoye2..aku sgt ske...len kali nak poye2..ajak arr skali ekk..

    ReplyDelete