Pengikut Setia

Tuesday, 23 June 2009

Tag langsai...

Salam n evening all...hope sume sihat arini..
aku tak keje arini..becoz ade emergency case yg x dapat di elakkan..
so..ni baru je balik umah n baru dapat bukak blog..
yahuuuuu...my hubby dah setelkan bil broadband aku..
so start from now leh la slalu apdet..
sbb kat umah dah bley o9 blik..
thanx my dear hubby....Muaahhhh.


.....
n bukak2 blog tadi..
aku dapat tag dari AMIE
thanx la sbb sudi bg aku tag..
skurang2nya dalam takde idea ni..
ade gak la benda yg Bley aku jdkan n3..
hehehe..thanx again dear..
ekceli ade dua tag aku dapat arini..
satu lagik dari my dear sista..DIDA..
aku wat satu2 k..kalo tak sure aku pening..hahahaha...


TAG dari AMIE

1. Letakkan gambar profile anda
Terangkan maksud gambar ini..
gambor aku..xde maksud ape2 pun..
3. Kenapa pilih atau letak gambar itu?
sbb aku owner blog nie..mustilah buh gambo aku..
4. Tag 5 lagi blogger...
erm nak tag sape ekk....????sori ekk kengkawan kalo name korang ade terpilih utk di TAG oleh aku nie...
1. Akiss
2.Dida
3.Yana
4. YnaaOhYnaa



TAG dari DIDA



1. apakah perasaan sekrg ???

sgt2 happy becoz segala-gala yg diingini tercapai sudah..
(apa dia??..tunggu n3 aku akan datang)

2. saya nak makan....

KFC...baru jer dapat makan td dgn my hubby kat Mines.

3. saya tak suka....
orang yg ske dengki2 n busuk ati dgn aku..aku bukanlah terlalu baik cume..kalo org tak kaco aku..10juta kali aku takkan kaco org tue...so..aku sgt2 tak suke org kaco aku sesuka ati mereka tanpa sbb..oke..!!!

4. impian saya....

memiliki keluarga yg bahagia...dan mempunyai kerjaya yg menjamin mase depan..

5. haiwan yang saya tidak suka...
nak kate tak suke tue....maneleh tak sukekan..sume kat dunia ni ciptaan Allah..maybe takut tu ade la..
paling takut...reptilia....n haiwan2 yg berbahaya..

6. saya harapkan..
aku dapat capai segala impian aku


7. jika boleh diputarkan masa..
tak perlu kot..aku rase..perjalanan idup aku dah cukup oke...aku bersyukur sgt2 dgn life aku skang..Aminnnn...


8. saya pada 10 tahun akan datang...
maybe dah naik pangkat...n gaji pun dah makin bertambah..
ade 3-4 org anak..InsyaAllah
ade kehidupan yg lebey bagus dari skarang..

9. hp saya adalah...

Nokia E71....

10. saya pernah bercinta sebanyak....
rahsia la..

11. saya suka pada....
orang2 yg suka kat aku..
terutama famili aku, suami aku..kawan2 baik aku...n sume2 lah..

12. kawan -kwan saya...
semua yg kenal aku adalah kawan2 aku..tak kirala sape..usia bape n dok mane..


13. pernah dikhianati...
sape tak penah..??

14. apa yang anda ingin lakukan pada yang mengkhianati anda??
taknak wat pape..biarkan ajer...biar Tuhan saje yg tentukan hukuman yg setimpal dgn ape yg die dah wat...aku bukan sape2 yg bley menghukum orang lain..

15. senaraikan 8 orang yang anda tag..
malas la nak pilih...
sape2 leh amik tag nie..
Ipoh mali talak kelekut punyer lorrrr...





2 comments:

  1. hiih hope akak akan happy selalu..tak mo stress....hihih :) sayang akak..muahhhhh..nanti dida wat tag tu..

    ReplyDelete
  2. thanx akk sudi buat tag amie...

    ReplyDelete