Pengikut Setia

Wednesday, 10 June 2009

Sementara Menunggu..

jam kat dinding bilik aku nie baru kul 5.40pm...
huhhh..lambat nyer nak ke pukul 7pm....
aku nie masih kat opis lagik...
menyiapkan tugas2 yg still tak setel..
sementara tunggu my hubby datang pikap aku..
normally tem nie aku dah kuar dari opis..
n dah otw berjalan kaki balik umah..
tp arini rase cam malas..++ penat lagik..
kebetulan arini my hubby balik awal sket dari biase..
so..aku dcide suh die amik aku jer la..

.......

dalam bilik nie aku duk sowang2 jer..
kat luar aku rase ..dah clear dah..sume dah balik
tp sesekali terdengar jugak bunyik sore budak2..
maybe sore anak staff2 kat sini
( ayat penyedap hati yg tgh agak tak sedap nie..dasar penakut!!! )

......

sok dah ari khamis....cepat jer minggu nie berjalan
(alamak ..sok kene pakai baju batik lolll...malessssss)
dis saturday cukup usia perkahwinan aku 3 bulan...waa...da 3 bln..
aku tgh planning nak wat sumting diz weekend..
ekceli bukan la bermaksud aku nak celebrate or wat so ever...
cume mmg aku nk wat sumting diz weekend kat umah..
tgk2 diz saturday jatuh on 13th...
kebetulan lak tarikh nikah aku pun 13th..
kene sgt la tue...hehehe...kebetulan oke...
di ulang sekali lagik .. KEBETULAN...

.......

my hubby plan nak ajak aku g berkelah mandi air terjun diz saturday...
ramai2 skali dgn beberapa org kawan kitorang...
( aku tak rase yg hubby aku prasan the date was 13th..)
hehehe..so aku nk prepare sumting special la utk dibawa semasa piknik nanti..
kalo bab masak2..memang konpom aku kene wat..
ape ekk yg spesel...??? **think3
hurm..blurrrr la plak...
xpe2..ade lagik 2 ari utk planning...sempat lagik..

yokkk..berkelah yok..

.......

k la..aku rase aku nak stop dulu..
nak rest n nak cari idea utk suprised diz saturday..
kalo korang ade suggestion pape..
bitaw la aku ekkk....kerjasama anda sume amatlah dialu-alukan..
ok kengkawan..aku nak turun bawah dulu..
(sojuk la duk dalam nie...ekon sojuk giler vavi )
Tata..


3 comments:

  1. nak ituttttt..ngeh ngeh ngeh...
    danya, law nak wat seprise..wat la kek 3 tingkat..:)

    ReplyDelete
  2. nak ituttttt..ngeh ngeh ngeh...
    danya, law nak wat seprise..wat la kek 3 tingkat..:)

    ReplyDelete
  3. tu bukan danya leh wat jer kak..siap bley belikan katkedai..hehehe..
    (danay tak pass wat kek ..huhuhu..
    )

    ReplyDelete