Pengikut Setia

Tuesday, 30 June 2009

Last Weekend Part. 3









Ni plak..xtvt aku on Last Saturday Evening...
Duk umah jer boring jugak kan...
so petang sabtu tu aku ajak mama g jalan2..
adik aku suggest we all pg Ke Taman Botani..
so we all pun pegi la ke sana..sbb aku tingin gak nak g...
name tempat cam best jer...best sgt kerrr...??
........
Ktorang gerak ke sane dalam kul 5 ptg.
sampai je kat sane..aku tgk ramai org tgh melepak..
tgh berjogging pun ade,,tgh bagi ikan makan kat tasik pun ade....
tengah berdating memadu asmara pun ade....huhuhu
kire tempat ni macam tempat rekreasi la...
ala-ala macam Taman Tasik Perdana..
tp kecik sket saiz tempatnye...but..not bad lorr...

No comments:

Post a Comment