Pengikut Setia

Monday, 8 June 2009

Jiwa Kosong!!

Jiwa Kosong???
biar betul tajuk n3 aku nie...ekceli..aku gempakk ajer..hahaha
aduiiiyaiiii...ape punyer bosan la aku arini...
masuk2 opis jer..mesti bosan..
kalo duk umah..xdepun bosan...
dah la aku soawang je org unit latihan
yg masih bernyawa kat opis nie..
staff unit aku yg lain..masing2 bz outstation.
aku jer yg tinggal kat opis nie macam owang gilerrrr..
.
.
wohhh..pening....boss xde...
die tinggalkan tugas kat aku tanpa guide ape2..
seb bek la aku nie memang jenis yg berdikari..
so..setel la sume masalah2 yg ditinggalkan kat aku
wlupun baru separuh jalan..
masih ade lagik 4 hari utk aku setelkan semua tugas2 tu..
hopefully DONE on time la...
.
.
ekceli penat aku masih belum abes lagik..
smlm aku n famili bergerak dari Muar balik ke Putrajaya..
dalam kul 6 ptg...tp smpi Putrajaya nak taw kul bape..???
kul 11 mlm taw tak..????siottt jer...
jalan jammed gilerrrr...cam ampesss
naik berakar bontot aku nak smpi umah..
seb bek aku tak drive..
hubby aku n my bro' in law yg bawak kete..
kalo tak..xtaw la camana..
tp aku still terkene tempias kepenatan tue..
tu yg arini rase cam longlai sgt2...
.
.
seb bek la bos takde kat opis..leh la on off wat keje..
sunyi jer opis aku arini..
sbb makcik2 yg becok sume tgh bercuti..
n ade gak yg outstation..so aku kesunyian..
mujur ade cekma..ade gak kawan nak borak2 n lepak2..
.
.
jam kat dinding baru kul 3.15ptg..
lambat giler lagik nak kul 5..
aku nak wat ape lagik nie ekk..???
Boringnyerrrr!!!....
(mengomel smbil makan cekodok pisang + milo ais )


No comments:

Post a Comment