Pengikut Setia

Tuesday, 9 June 2009

Hanya Tuhan yg Tahu!!!!

Mownink all
Dah bekpes….???sehat ke sume arini..??
Kalo tak sehat..cepat2 g klinik amik MC taw…
Aku pepagi nie…agak pening bile nengok
keje yg melambak2 atas meja..
Aku smpi dah tak taw nak mulekan yg mane satu dulu..
....
Ni la akibatnye kalo rajin sgt wat keje utk orang lain..
Ekceli aku skang tgh sebok nak arrange kursus for next week..
Kursus aku tu lak combine dgn kursus si Carlos..
Jadik..akan ade 2 kursus la next week..
Di tempat, mase n tarikh yg same..
Masalahnye skarang…si Carlos tak masuk keje lagik..
Dia bercuti balik Sabah n sepatutnya…
Semalam die dah mule keje..
Tapi….hampesssssss…
….
Tu yang skang nie aku terpaksa wat 2 keje..
1 utk kursus aku..n 1 lagik utk kursus Carlos..
Nak tunggu die..memang tak sempat..sbb mase dah suntuk..
Byk benda nak kene submit…

Bos aku lak takde..
Sume aku kene wat sdiri..
Booking hotel..wat surat panggilan..
Carik penceramah….wat L.O utk hotel..
huh..tensi..tensi..tensii…

Skang nie keje2 tu baru siap 40%...
Xtaw la sempat ke tak nak setelkannyer sehingga jumaat nie…
Hopefully Allah permudahkan keje aku..
N bagi kekuatan n semangat utk setelkan keje2 aku nie..
Hanya Tuhan yg Taw betapa aku tgh pening saat ini
.

tengok la..smpi kene 2 pc aku gune..
punyelah byk keje aku...

ni lagik fail2 yg aku nak kene setelkan...
Beg duit Gucci aku pun interprem same..
hehehe

masih mampu tersenyum biarpun tgh tension....

No comments:

Post a Comment