Pengikut Setia

Thursday, 18 June 2009

Entry Utk Dida..

salam Dida..
td akak baru bace n3 yg Dida wat khas utk akak..
thanx so much coz sudi menyiasat persoalan blog Dida tu utk akak..
huhuhu..ekceli benda tu xde la penting sgt pun..
tp x kisahla kan....dah Dida rajin...
akak terharu sgt2..
......
utk pengetahuan Dida..kat opis akak sume PC gune IE..
xde satu pun yg lepas utk masuk gune Mozilla...
sbb dah kene blocked...
kalo ade pun ..budak2 bahagian BTM..
so dats y la akak tak gune Mozilla utk bukak blog...
akak tak taw pulak kalo blog Dida hanye utk Mozilla Users saja..
sbb blog akak nie xde plak yg komplain...
dalam erti kate yg lain....
blog akak nie DWI users la..
gune IE ke..gune Mozilla ke....
2-2 can view my blog...senang kan..??
.......
so..ape kata Dida cube gune layout yg friendly to both users
( either Internet Explorer or Mozilla Firefox )
so masalah ni takkan timbul lagik next time..
tp kalo Dida xmo gune idea akak nie..
it's doesn't matter my dear..
up to u....nie hanyalah cadangan saje..
akak xde masalah...
kalo akak rase page tu xleh nak bace...then akak tak bace la..
wat pe nak sakit2 mate bace kan kalo dah xleh nak bace...
tak baik utk kesihatan mate la Dida sayang...
so..akak hara Dida faham ye permasalahan yg melanda...


**dun worry k, wlupun akak tak bace n3 dlm blog Dida...akak still akan menjerit di shoutbox Dida as usual as i can lorrrr...thehehehe..



3 comments:

  1. buat akak ku yang dirindui..

    hihih :)

    biarpon ku tak kenal kamo sis..tapi ku tetap nak cakap ku syang kamu..
    hikhikhik

    akak la yang suke menjerit di blog dida..
    tapi now akak pun bz gak kan..
    so dida fhm..

    erk??msuk or lari topik nie.,.??
    hahhahahh!!

    tak pe..

    thank for entry ni..terharu adik sis..
    hukhukhukhuk
    erm ya tu la pasal tu..layout be4 yang de latest ni pun same gak..tunggang langgang when adik bukak kat IE 8..huhuhuhuh..

    menyampah gak...!!
    gahahhahha!!
    tapi mcmmane gak dah mate berkenan..
    thankz koz sudi share ngan dida..
    thankz koz sudi berkongsi information ngan dida..
    tapi kan sis lau use cuteblogger ke tu yang sis use background ni...

    cam lambat je dida nye.berat kot kat page dida..hahhaha!!

    anyway mekacih sekali lagi..

    ya..dida pun owez menjerit..
    lalu lalang.
    buat semak kat blog akak...
    walaupun akak bz cam ne pun....

    muahhhh!!

    **wah mcm dida wat entry lak kan??
    hahahhahha

    ReplyDelete
  2. akak saje2 je carik layout yg berat nak bukak..so lame la sket org bertenggek kat blog akak nie..ala..blog akak nie bukan best pun org nak masuk bace...hehehe..seb bek la ade kotak jerit..kalo x ..xde sape la yg datang kat blog akak nie..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. sis danya..
    tak bek taw cakap macm tu..huhuhuh!!!

    ok pe...ada information kat cne..ade pasal life akak..ok pe...

    ReplyDelete