Pengikut Setia

Thursday, 11 June 2009

The Blues on Thursday



Assalamualaikum sumerrr...
gudmownink....n selamat berhari Khamis...
how's life today???
berjalan dgn lancar or...masih lagik blurrrr2...??
............
Fuhhh...aku lega sgt2 sbb keje2 aku dah setel...
cume tunggu feedback jer.
so..mase2 yg terluang nie..
aku gune dgn sbaik2nyer utk apdet blog aku nie..
(reminder:** aku masih x dpt idea utk xtvt diz weekend)
............
Bos aku masih blum balik dari Jerantut.
kat Opis tinggal aku n Siti n Carlos ajer..
masing2 wat hal sdirik..
aku smpi dah tak taw nak wat ape...
idea utk apdet blog pun agak hampesssss
sbb xde cite yg menarik utk aku shared dgn korang...
kenapa aku jadik camni ekkk??..blurrr tahap gaban...
smlm aku tido lewat lagik ..
dkt2 kul 2 pagi baru terlelap..
susah tido lena la all diz while..
( ke nak kene beli tilam Sultan kat IKEA
baru leh tido lena??..cam dlm iklan tv tuee..)
ke nak kene makan ubat tido aku nie??...hurmmm...
...........
k la..aku nak layan men game jap sementara tunggu jam kul 12...
pastu lunch hour nak balik umah jap..
sbb arini aku tak pakai pass keje...
nak masuk opis punye lah seksa kalo xde pass..
(nak ke jamban pun payah..taw!!!)
petang nie jelah aku apdet cite lain..cam bosan lak tetiba....
k..bubbye....


2 comments:

  1. bestnye keje...tapi xde keje...

    ReplyDelete
  2. salam kak lamexsinggh siniey
    mintx maaf sgt lala pon dh jarang sgt berbloggibg
    sgt sibuk sekrng susah nk curik masa
    fuh makin cun akk yea skunxx neyh
    how life kak?

    ReplyDelete