Pengikut Setia

Thursday, 7 May 2009

Lembsss !!!





Arini...
-
-
Pepagi lagi aku dah rase sebal n berbulu ...
-
-
ilang sekejap mood aku nak g keje..sumenye gara-gara my Hubby yg Lembbss
-
-
aku yg pompuan pun x bersiap Lembbbss cam die..
die plak leh meregek berjam-jam..
dah tu..
sempat lak die layan tgk bola lagik kat tv..
bukannyer nak siap cepat2 nak g keje..
ske sgt melengah2kan mase..
-
-
aku plak yg nak kene menunggu die...
menci arrrr...menci..menci..menci..
-
-
dah la lambat...die leh terheg2 lak pakai kasut la pakai stokin la..
td sebok sgt layan tgk bola...
skang baru nak terheg2..
nak kene geget tul la laki aku nie....
.
.
.
Sok..yg aku taw..pepagi aku nak suh die bgn lebey awal n siap2 dulu dari aku..
aku tak pedulik...
ape nak jadik..jadik la...
Lembbss sgt macam nak kene pakai baju kurung n tudung..
geram plak aku..muahahaha..

7 comments:

  1. huwa huwa

    mmg ada lelaki cmni. sama ngan bf kwn aku sorg tu. bersiap mengalahkan artis. hehehhehehe

    ala..die siap lmbt pon nk kelihatan kacak kan, utk wife jgak kan? hehehhe

    ReplyDelete
  2. xde maknenya Kiss oii...stakat pakai jeans n kemeja..tu pun yg dah siap bergosok..xde maknenya nak amik mase berjam2..bukan nak kene mekap pun..bedak muke pun tak pakai..xde pun ensem cam fahrin ahmad ke hape..

    dah dasar Lembssss..hehehe..
    susah nak cakap lorrr Kisss.

    ReplyDelete
  3. wah!..asben & wife berposing pg2..heeeeee...bwak2 bertenang danya..lelaki law kite lambat die ckp kite terhegeh2..cube law die yg lambat..wat muke poyos je..

    ReplyDelete
  4. kah3~
    biasa pompuan yg lambat bersiap.
    ni terbalik plak.
    hagak2 dia bce x entri sis tulis neh?

    ReplyDelete
  5. die takkan bace..url blog akak pun die tak taw..die takleh apal..padahal senang gile nak ingat..

    die cume akan bace kalo kat umah bukak blog nie..

    tem tu la die akan nyebok nak membaca..tp slalunye akak tak kasik...hehehe..padan muke die....

    ReplyDelete
  6. oopssss..! mcm tu ekk...??
    wana jmp laki sume jenis CEPAT!
    wana je yg lmbt. hehehe.

    ReplyDelete
  7. akak lembut2 gak wana..tp hubby akak nie len sket..die bukannye amik mase tu utk siap2..mekap ke hape..

    die ske lengah2 kan mase adela..rilex2 dulu...tgk tv dulu la..nyanyi2 dulu la..tu yg buatkan jadik lambat
    ..

    ReplyDelete