Pengikut Setia

Monday, 4 May 2009

Cite tak berTajuk

Sementelah dah 2 minggu tak o9..mcm2 benda aku nak publish kat sini..tp korek punyer korek..xtaw mane sume ide2 aku dah pigi lol....ni yg aku tensen...blurrrr!!!

td mase mule2 nak bukak blog nie,,perasaan aku bercampur baur...taktau samada excited ker..or rase malas nk tgk ke ..ntahh!!!..sbb aku ekceli dah kehabisan ide dah nak mencarut kat blog aku nie...cakap benda yg same..bosan lak korang kan.. :p~...

tp syukurlah..blog aku masih ade pengikutnyer tersendiri..i'm impress..neway..thanx to all my followers yg setia mengikuti perkembangan aku n sudi merindui aku disaat ketiadaan aku..

ha..pic kat bawah nie..aku amik semalam sbnrnya..aku g umah uncle aku kat Damansara..semata2 nak main dgn baby nie..baby nie baru berusia 5 bulan...tp tembam sgt2...nama die Wan Mohd Irsyad b. Wan Zamri...anak ketiga uncle aku..aku panggey die E-Chad jer....soooo comeiiiii...same chumeeeiii dgn baby fateh aku kat kg...

..

tgkla aksi E-chad...baru umo 5 bulan tp dah pandai posing taw.....dgn senyuman manis die tue..



tgk si E-chad buat aku tak sabar nak ade baby...muahahaha..Oppss...cite ttg E-chad cume sekadar iklan or selingan jer.sbb aku sememangnya kekeringan ide...tolong2....perahkan sket pale otak aku nie...kasik kuar lampu.."ting" atas pale ..

hopefully sok luse ide akan datang mencurah2....cuti dah lame..so ide berkarat sket nie..nanti aku nak kasik polish dlu...so.,.till then....tata.....

1 comment:

  1. hi kak!
    olo ciannye demam.
    hee
    takpe..
    nnti wedding dia,akak dtgla.
    bole kita jumpa.
    xD

    ReplyDelete