Pengikut Setia

Wednesday, 13 May 2009

Aku gumukkk??

cube tgk gambar nie btol2...
ni gambar terbaru taw..
baru kejap tadi aku snap gune hp murah aku..
tembam ker..???
tembam kah aku skarang..??
selepas 2 bulan menjadi isteri..
(oh ya..arini..13/05/09...genap 2 bulan aku jadi bini org..baru 2 bulan..huhuhu)
.
.
.
ramai yg cakap aku dah tembam..
pipi aku dah cam buah epal...
dulu bos2 aku rajin gelarkan aku pipi kueh pau..
skang dah naik taraf jadik buah epal plak..
ade yg cakap badan dah kembang la..
alignment dah lari la..
huhuhu..hampessss...!!!
.
.
.

ni lak gamnbar aku..sebulan sebelum kawen..
ade beza ker dgn skang..??
aku tak rase pun ade perubahan pape..
ekceli..dalam gambar memang susah nak detect...
.
.
.
tp sbnr2nya..memang aku sudah gumuk..
byk jugak jeans2 aku yg suda tidak boleh disarungkan lagi..
hehehe..korang mesti tak pcaya...
ekceli..bukan xley pakai lansung..
tp terasa lah jugak kesendatan a.k.a keseksian aku
bile aku pakai suar2 tue..
baju2 pun byk yang dah muat2 jer.
dah tak longgar2 cam dulu..
.
.
.

hehehe..ni lak gambar..setahun stgh sblm aku jadik bini org..
bermakna di ambil pada awal tahun lepas..
berat dalam 55kg
dah mmg dari dulu aku ni jenis chubby2..
pipi aku..memang 24 jam cam gini..
kurus ke..gumuk ker...pipi aku ttp maintain..hehehe..
hisshhhh...tp nape dorang kate aku da gumukkkk...???
gumukkk kah aku weii....??
.
.
.

lain lah kalo nak dibandingkan mase tem dlm gambar nie..
mase ni aku baru jer masuk keje govmen..
almost 3 years dah pun..
mase ni aku lum bertunang..
single mingle lagik..
badan pun solid molid lagik..
mase ni berat badan aku baru je mencecah 49kg..
skang baru 58kg.
(mak oii...dalam tempoh 2 tahun berat aku dah naik 9 kg!!!...)
ekceli..berat aku penah cecah 65 kg jugak..
( beberapa bulan slps bertunang..senang ati la katakan )
tp skang ni...baru 58 kg..
weiii..Gumukkk sgtkah aku..???

hwahwahwahwa...


8 comments:

  1. akak tembam..hahahhahhaa..

    erm entah berisi tak..hihihihihi :)

    gurau jer...

    hihihi :)

    ok la tu sennag hati + bahagia mmg tembam2 kan..hih

    sayang akak.....

    ReplyDelete
  2. x kisahlah gomok..janji cik abg syg..hokkay..tp danya ttp suwitt.. :)

    ReplyDelete
  3. ngee. samalah.

    dari 49 naik ke 55 sy skg taw.

    xpe lakak. asal bahgie sudeh. hihihi

    ReplyDelete
  4. tu la tue...
    asal bahagia sudah la kan..
    bak kate tagline cak cak..
    ADE KU KESAH!!!
    huhuhu

    ReplyDelete
  5. hah suda kawen?
    huhu.
    menten je tgk. :P

    ReplyDelete
  6. muka akk memg familiar laa..
    seriously.. =)
    cun je dulu n skg..

    ReplyDelete
  7. yeahh.......tak pe la..akak leh join dida..gumul...hihihihih (biarpun dida tak gumul)hihihihi..tapi terpakse terima title tu..koz member2 dida semua geng gumul.hahhahahhaa

    ReplyDelete
  8. hehehe..akak tak gumukkkk oke...!!!
    xleh terima kenyataan..
    ahakss...

    ReplyDelete