Pengikut Setia

Sunday, 19 April 2009

Tag Time

Hye all..pepagi bute nie aku xde kej lain dah nak wat..sementara tunggu my hubby abeskan drawing die..sku pun rase2 nak wat la tag yg aku curik dari blog Ms AnnurKasih...hahaha..baju je add link die dah aku curik tag ...hehehe..sowi ekk Niza..


tag nya berbunyik begini...

1. Orang luar sana tak kenal kamu. Perjelaskan siapa kamu?
aku??aku sorang pompuan yg suda berkahwen..punye sorang suami yg chomeii...n aku baru berusia 28..baru oke...hehehe...suda bekerja dan masih belum ade baby..still pengantin baru..okek..


2. Sikap kamu yang 'mantap'?
ape ekkk..??pasal aku ni sowang yg friendly kowt...kowt la..

3. Sikap kamu yang sangat jelek?
suke memerap kowt..

4. Apa gajet yang sentiasa kamu bawak?
enpon n my pinky lappy

5. Dah berapa HP kamu pakai selama neh?
Senaraikan brands nye.
Woooo..banyak gilerrr...dari yg cikai ke yg paling hawt..sume brand dah try..cume paling aku suke ialah S.E

Jenama HP yang sedang kamu gunakan sekarang?
S.E K530i

6. Siapa bestfriend kamu?
my hubby..

7. Siapa yang kamu sayang selain family kamu?
myself..my kawan2 yg sentiasa support aku..

Kenapa kamu sayang dia?
they owez supporting me....

8. Lagik 10 tahun kamu jadi apa?
seorang ibu,,insyaAllah..kepada 2-3 org anak..hehehe


9. Kata-kata hikmah yang pernah kamu dengar & paling kamu suka?
Sentiasa tenang di kala tegang..

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
46 orang..thanx all for supporting me..

11. Senaraikan followers yang paling kamu suka?
semua skali....tiada yg terkecuali...

Kenapa?
sbb semuanya pengikut2 blog aku yg tak sberapa nie..

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
YnaaOhYnaa, Cik Yana, Cik lala~, Elyna,Ajwin Ajeera,Dida,Cik Angah,Wana,
N sape2 je la yg nak wat Tag nie...
tiada paksaan..

3 comments:

  1. kat mana ni. bukan jaga kursus? hehhe. sempat lg eh

    ReplyDelete
  2. muhahhahh sis adakh lala kena itu?
    ker slh orng wekk ;p
    hahah adoyai sis sis sy xhot sy kewlss hahaha

    ReplyDelete
  3. huhu baru kawen..pasni der la rezki 2..huu

    ReplyDelete