Pengikut Setia

Friday, 17 April 2009

Quiz Fesbuk Takley Blah !!


Anda ni cun/hensem tak??


Anda Memang Cun/Hensem...Tahniah!!
Kecunnan / Kehenseman anda tak dapat dinafikan lagi.Setiap lelaki/perempuan yang melintas pasti melihat kali kedua.Anda akan digilai hampir kesemua lelaki/perempuan yang kenal anda. Mak mertua anda akan gantung gambar anda lebih tinggi dari gambar Perdana Menteri dan akan selalu ajak anda shopping dengan dia.



My Comment:-
Aku dah takde mak mertua...so xde sape akan gantung pic aku kat dinding..apetah lagik nak gantung lebih tinggi dari pic PM..
usahkan Mak Mertua..anak lelaki mak mertua pun jarang bwk aku g sopping...
huhuhu






6 comments:

  1. saper mamat tuh? huuh ensem cute, la gediks la plak aku

    ReplyDelete
  2. anak lelaki mak mertua?
    err .. itu abg awk ke..
    muahahaha

    gi shopping sendiri jer ler..
    tak pon gi ngan kwn2

    sebulan sekali shopping ngan abg dh ler :)

    ReplyDelete
  3. to Ir hydir:-

    no..no..no..i xske sopping ngan owang len..i luv sopping wif ma hubby gakss..

    sopping ngan kawan2 ni kadang2 benda yg tak penting pun kite leh terbeli..bukan pe..terpengaruh kawan2..hahaha

    kalo ngan hubby...we owez guides each other..we all akan sopping benda2 yg perlu je..

    ReplyDelete
  4. To Moonie:-

    tak taw lak mamat tue sape..pic tu sekadar hiasan..hahaha..but..siyesly la mamat tu ensem cute..kan..

    ReplyDelete
  5. aku slalu g soping ngan mak mertua kt pasar ikan...xtvt weken tuh....

    ReplyDelete