Pengikut Setia

Wednesday, 8 April 2009

I Luv My Blog




Salam All...sowi la arini aku tak bape nak aktif layan blog becoz...arini aku rase sgt2 kepenatan berbaur sdikit stressed...almaklumlah..keje aku melambak2 kat opis td..smpi nak makan pun tak sempat...

mujurla spaggetti bolognese yg aku tapaw dari umah telah menyelamatkan aku dari mati kebuluran...muahahahaha..(sejak bile aku ske makan spaggetti ni aku pun tak pasann..sbb dulu aku tgk spaggetti pun naik loye tekak aku..huhuhu)



nie pun aku bukak blog skjp2 jer..aku tgk kowang pun tak bape aktif nak masuk blog aku arini..maybe blog aku dah kurang menarik..dah tak best cam dulu..maybe...

aku pun ekceli dah kekurangan ide nak buat entry2 utk blog nie..rase cam bosan pun ade..tp xde lah smpi aku trasa nak bsara dari dunia Blog nie..mungkin tidak..my Hubby ade sarankan suh aku get slow wif my blog..n kalo bleh stop terus..sbb die takmo aku aktif lagi dgn dunia2 internet nie..die suh aku fokus pd keje n pd our new life..

but he have to admit that aku memang takleh stop terus connection dgn internet..die pun kene ingat yg die takkan mampu temani aku 24 jam..btol tak..??so dgn blog nielah aku isi mase terluang aku semasa die takde..i make it as my hobby..skang nie aku hanye aktif dgn Blog jer..aku dah slow down men fesbuk..men fenster n mespes..byk sgt aku nak update n aku leh jadik gile..so aku dcide akan men satu bende jer after all..iaitu BLOG aku nie..aku syg blog aku..sbb kat sini dah macam2 aku kongsikan dgn semua kawan2 aku..

(erm....mngantuk la plak bile dah bebel panjang berjela2 nie...mate nie kejap2 nak pejam..td xde lak rase mgantuk..k la all...jumpe esok la plak..as aku dah ready utk beristirehat..maka tak elok la aku tangguh2kan..coz x baik utk kesihatan)..

So..see u all then my dear bloggers.Tata....

3 comments:

  1. Hi sis.. Letih2 bz stress pun sempat blogging.. Hehehehe... Apa pun. Tahniah.. nice blog..

    ReplyDelete
  2. hoho .. saya pon dah tak update apa2 friendster ..

    konsentrate pd blog2 saya
    yg dua tu ..

    keja banyak lagi nak buat :)

    ReplyDelete