Pengikut Setia

Tuesday, 7 April 2009

Bila KEBOSANAN melanda!!


Huiiisshh..kenapa la aku bosan ya' amat arini...nak kate tensen dgn keje...sume keje aku da wat..arini kat opis sume keje aku dah setelkan..ape yg aku bosankan sbnr2nya...arini bape aribulan eykkk...ermmm 7hb April.....ade ape jer arini ekk???..think****....seingat aku..arini xde pape pun..nak kate dah smpi due date bulan megambang aku...ade lagik smggu..arini ekceli arijadi En. Ganda..2nd Bos aku..takkanlah disebabkan arijadi die yg takde kene mgena dgn aku ..aku leh jadik bosan camnie..??..nape ekk..??..(korang mesti pelik tgk aku yg giler blurrr n totally mengarut arini..kan!)

meonggggg la pale otak aku arini..nak kate tak cukup tido smlm ..lepas jer aku berbuke pose.,.aku rest2 jap n then kul 9.30 aku dah masuk bilik..tidooooo....nape ekk aku arinie??..ekceli sejak pagi td lagi aku dah blurrrr camni...owang cakap ape pun..masuk tinge kanan ..kuar tinge kiri..cian Kak Len..die ckp macam2..tp satu pun aku tak ingat..tak lekat kat pale otak aku lansung...totally lost la...ampessssss!!!!

owh ya...kesian gak kat my fwenz, Cik Eena pg td.. we all sembang kat YM!...tak pasal2 kene ceramah dgn aku...hehehe...sowi my dear Eena..lately gurauan2 lansung tak berkesan pd aku..nak2 yg melibatkan aku n my hubby n di saat2 kebosanan melanda jiwa..wrong time maybe ..aku taw ko juz nak bergurau je .. tp ..ntahlah..tetibe lak aku emo bile ko sebut nama Laki aku yg cute miut tue...beselah aura seorang isteri...ahakssss..neway..sorry my dear..

n aku agak bosan dgn soklan dari sorang member aku yg skang ni sdg bertugas di Mentakab..Mr Rizal Aris..oso melalui YM! jugak..ade ke patut die leh tanye aku.."jue..bile ko nak wat aku jd uncle nie??"..wakleww..ape kes aku lak nak kene wat ko jadik uncle??..hehehe..neway, aku paham ape yg ko maksudkan Zal...weii..agak2 la...aku baru sebulan jer kawen..gelojoh la ko nie...aku yg pengantin pun tak gelojoh cam ko..hahaha..aku sbnrnye berserah pada takdir n rezeki yg Tuhan nak bagi aku..kalo ade..maka..adelah ia..kalo tak..aku sabar je menanti..lagipun..baru lagik aku kawen..honeymoon pun x puas lagi nok....

ni yg aku tensen..dulu mase kapel..sebuk owang tanye...bile nak bertunang?..pastu bile dah bertunang..kecoh lak tanye bile nak kawen...skang dah kawen pun..duk kelam kabut lak tanye bile nak ade baby ...iskkkkkk..aku bosan la aku..stressed taw..nape tak tanye je bile aku nak ade cucu..cicit..menantu..or etc..kan lebih afdal...muahahaha..nak makan pelempang aku..try la tanye lagik...





ni lah wajah-wajah aku yg sedang kebosanan tahap gaban

4 comments:

  1. hahaha.. gila emo sis.. nak tanya gak la.. bila kiter nak dapat adik nie sis.. aduss.. cepat2 la kit.. ihik.

    ReplyDelete
  2. hoho .. ko bosan ya..
    payah jugak ubat dia tu ...

    mengikut firasat doktor mesin ni .. ko terkena sindrom down moody .. satu sindrom yg terjadi apabila bangun tdo takde org kat sebelah dan bila masak takde org nak makan ...

    hahaha ... saja je tu .. nyakat sikit .. anyway .. kalo dah bosan sgt .. ko tulis kat post ko panjang2 .. ni tak cukup panjang lagi .. tulis sampai ko rasa hilang bosan ko tu n bertukar jd excited lak ..

    :D

    ReplyDelete
  3. HAI SIS..HIHIH

    JANGAN BOSAN2.ADIK KAN ADE..HIHIH

    ReplyDelete