Pengikut Setia

Sunday, 12 April 2009

Award of De Day

Award ini di ANUGERAH kan kepada aku oleh Cik Angah


Di sini..aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada beliau kerana sudi memberikan aku award ini.Sesungguhnya aku lansung tak menduga yg aku akan di anugerahkan award ini...( sungguh terharu ..oh!! terharu...)

Selain drpd itu jugak..di kesempatan ini,aku nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada Cik Syima kerana telah menjadi idola aku selama ini..begitu jugak dgn Ynaa
yg tak jemu2 melayan aku..dan tak lupe jugak utk cik Akiss yg selama ini menjadi sumber inspirasi dan pencetus ide-ide aku dalam blog aku nie...dan juga jutaan terima kasih utk semua follower2 aku yg tak aku sebutkan di sini..percayalah..Aku sayang kamu semua...

(dah macam ucapan owang menang award kt dalam tv lak...huhuhu..sbnrnya saje jer nak share link dorang ngan kengkawan sume..blog2 dorang nie memang happening..)

4 comments: