Pengikut Setia

Tuesday, 31 March 2009

Tensen...!!!

Ishhhhhhhhh...2-3 ari nie aku asik tensen jer..byk keje..dari jumaat lepas..smpai la ke arini..banyak keje smpi tak tertanggung..smalam ade meeting..pagi smpi ke petang..arini lak kene setelkan hal projek aku utk bulan 4 nie..

btolla..lepas kawen nie..life aku memang sgt2 berubah..maksud aku Tahap Kepenatan nye berganda-ganda..(same as my Boss Name..Mr Ganda..)hahaha..dari smlam aku nak update blog aku nie..tp tak berkesempatan..td pun dapat wat satu entry jer..tu pun simple giler..Fateh pun leh wat...hehehe(Fateh tu baby boy yg dah tak berapa nak Baby yg my mom bela kat ipoh..skang dah berumur 2 tahun 3 bulan)..


Ni la Baby Fateh ( Ahmad Fateh )...yg sedang berposing dgn selendang my mom..hahaha...Chumell kan..

hurm..skang nie pun aku semangat nak update blog aku nie wlupun sbnrnya aku sibuk dgn kerja..tp apakan daya..siyesly aku cakap..dalam pale otak aku nie..kosong...xde ide lansung yg nak aku buh kat blog aku nie...tensen btol la aku..

so..disebabkan aku tgh xde ide..aku rase ..aku stop kat sini jer la..nanti dah ade ide baru aku publish entry len..oke...so pastikan korang sentiasa updatekan diri korang kat blog aku nie..manalah taw..takut2 terlepas cite2 terkini ttg aku,...ahakss..(cam popular je aku nie ...hahaha)

k y'all...c'ya next entry oke...tatata..

1 comment:

  1. alah..off sure la fofular shis..
    kita ni kan sume mcm artis...sebab tu ramai peminat ikut jejak blog kitew ini...wah statement terlebih sudah..ekekkeke

    ReplyDelete