Pengikut Setia

Saturday, 7 March 2009

Pengumuman Penting!!!

UTK PERHATIAN SEMUA!!!!!

Hari nie (07.03.09-Sabtu) adalah hari terakhir aku on blog aku nie sebelum Majlis Perkahwinan aku pada 14.03.09-SABTU.

Jadi ini bermakna aku dah stat cuti n dah nak balik Ipoh lol..so, kepada rakan2 bloggers ku yg tersayang..rajin2 lah jenguk blog aku ni yep walaupun aku xde di depan pc nie nanti..

Ape Yang PENTING!!!
Tinggalkanlah pesanan korang sume kat blog aku nie bagi menandakan korang masih bersama-sama aku..hehehe..Aku pergi tak lame pun..cume 10 hari..n bile aku balik nanti..aku akan bawak sumting yg paling berharga utk korang sume n paling bermakna dlm idup aku..

WAT IS IT..HUH???!!
korang nak taw ape die...???...hehehe..Tunggu selepas 10 hari..okek..

Bubbye kawan2 ku sayang...


** kepada sesapa yg nak datang majlis aku..dialu-alukan especially yg duk kat ipoh.."alamat" ade aku post kat dlm entry aku sblm2 ni..so..korang bukak kat situ n dapatkan my address dari situ..ok..

3 comments:

  1. mownin' sis.. smoga majlis berjalan lancar ye. umah kat ipoh area mn ek?

    ReplyDelete
  2. waahhhhhhh..tahniah... slmt semuanya eh...

    ReplyDelete
  3. morning sis!
    wahh.
    selamat pengantin baru~~
    semoga kekal ke anak cucu~
    :)

    ReplyDelete