Pengikut Setia

Friday, 6 March 2009

Menci!!Menci!!Menci!!

Huargghhhh!!!!..

sakit ati betol aku arini...

arini aku dah start cuti..aku claim cuti ganti aku yg ade lagik 3 ari..bese la..byk O.T

wlupun aku cuti..tp rutin harian aku sepeti biase..bangun pagi-pagi..aku g mandi..then gosok gigi..n pastu aku ngadap PC..(hehehe ..dah macam pantun lakss)

tp yg awt aku sakit ati sesangat2 nie..lepas jer aku mandi n siap2 sume..aku belek la muke aku yg tak berape nak ado nie kat cemin..

Mak aii...Jururawat sudah mali la..!!!huhuhu...aku cedey + geram..aku telah mengesan beberapa bintik merah yg agak mengerikan di muka aku..nak taw ape bende??...JERAWAT!!! la..

Aduyaiii....dah dekat2 nak kenduri ni plak la die nak naik..sblm nie xdepun..dengki btol la jerawat nie dgn aku..



So afta dat,,aku pun terpaksa lah jadi antoo tepong...aku buh bedak sejuk siam pemberian my mom kat seluruh muka..my mom said, bedak tu memang mujarab utk ilangkan jerawat..


Made in Thailand taw...tp kat Mesia ni pun ade jual..


arap2..penderitaan aku ni akan berakhir sblm majlis ku nanti lah..hukhukhuk...!!!

5 comments:

  1. ciannye.....tak pe harap sebelum hari bahagia nate dah tak de dah tu jerawat tu..

    ReplyDelete
  2. alaa2.. siannya... saya ade tag kamu.. buat k...

    ReplyDelete
  3. takdela sis..
    nape eh..:(
    dia kosong aje..

    ReplyDelete
  4. alaa..kesiannye dia..xpe2 meh org jampi biar semua jerawat tu ilang..ngeh3..

    ReplyDelete
  5. itulah virus n musuh yang paling ditakuti wanita...but itu semuanya normal babe.sebab diaorg ni memang jeles ngan kta..pantang nampak bersih n licin je, mulalah nk buat bonggol2...tak reti tgk org muka chantik n sennag pun kan?...kan??

    ReplyDelete