Pengikut Setia

Thursday, 19 March 2009

Kehidupan Baru

hye kengkawan..sowi la...aku terpaksa ON n OFF skang nie..almaklumlah..dah jadik bini orang...xleh nak hadap blog aku nie 24 jam cm dulu2 lagik..

apepun aku akan cube kerapkan diri aku utk update blog aku nie dgn cerita2 terbaru ttg kehidupan aku...minggu ni aku masih bercuti..so xleh la nak aktif berblogging lagi..next week bila dah start keje..insyaAllah..leh la aku adap benda ni sambil2 wat keje aku kat opis from 8.30am to 5.30pm...

neway...aku sedang membiasekan diri dgn kehidupan aku yg baru ni..agak kekok..but aku akan cube sedaya upaya menghadapinya...doakan aku yer kengkawan ku sume..Muahhhhxxxx..!!!

5 comments:

  1. ok..wan doakan kak danya..hehehe...semoga ceria selalu

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru ye... tahniah.. semoga kekal hingga akhir hayat.. :)

    ReplyDelete
  3. shis up lg la gamba..huhu...silap haribulan gyena terjah je tgkt 4 blok F tu..hahahaah

    ReplyDelete