Pengikut Setia

Wednesday, 25 March 2009

JJCM Part #3

Arini aku n Yanie lunch bersama lagik..Venue still kat Alamanda Putrajaya..Mase kejadian pun still kul 1 pm till 2 pm..beselah..lunch time kan...

Arini kitorang tak makan donut as usual..n tak jugak singgah kat RASA seperti 2-3 yg lepas..kali nie kitorang layan makan kat sebuah restoran yg agak famous..yg ade kat dlm Alamanda tue..hehehe..

Alahai..malasnya nak berteka-teki..ekceli we all makan kat The Chicken Rice Shop..port yg paling strategik n yg paling dekat dgn Maxis Centre yg ade kat tingkat atas restoran tue..(aku kan pg Maxis Centre lunch time td..g setelkan bil tepon laki aku + nak mengaktifkan balik akunye Maxis Broadband..)

aku n yanie order benda yg same..sbb malas nak tunggu lame2..sementelah Yanie pun dah kelaparan..hehehe

ku sangkakan bile dah order menu yg same tue..cepat la dorang antarkan makanan tue..tp yg aku benggang..leh plak org yang baru duduk tak sampai 10 minit..bontot pun blum sempat nak panas dapat dulu makanan..aduihhhh...Lu bikin gwa panasssss jer!!!...(ala2 dialog Spark dalam cite REMPIT)..

Aku leh la kontrol lagik..tp member aku si Yanie dah macam bosan je nak menunggu..siap muncung sambil ketuk2 jari jemarinye di meja..

n sbnrnya mase die mengetuk2 jari jemarinye tu lah aku dapat idea utk buat cite nie as entry aku arini..ape lagik aku pun kuarkan henpon n snap 2-3 keping gambar di tempat kejadian bagi memudahkan cerita aku..

so..skang leh la korang tgk gambo2 tue ..takyah la aku nak cite panjang2. sbb tinge aku dah naik panas menahan sabar bile mngenangkan kejadian di restoran tadi tu..hahaha..


ni la aku..sblm ke tempat kejadian...

ni la table yg dapat makanan dulu sblm kitorang..padahal mase kitorang order..meja ni kosong lagik..

yanie dah muncung dah..tgh bengang la nie

ni je makanan yg sampai setelah hampir stgh jam menunggu

ni plak bile semua hidangan telah selamat sampaikt atas meja kitorang ..aku makan Wantoon Mee Wif BBQ Chicken n si Yanie lak order Curry Mee



Tak tunggu lame2..Yanie yg memang tgh lapar..terus terjah je mee kt dpn die tue..ahaksss.


korang rase2 la kan..aku patut BANNED ke restoran nie from my list~ "pebret port 4 lunch"?..patut ker??..hurm...

1 comment:

  1. dida pun ade tefikir nak use dialog tu..lue bikin gue panassssss sekaliiii....hahhaha

    ReplyDelete