Pengikut Setia

Thursday, 26 March 2009

Harta Karun Itu Danya Yang Punya...

Hehehe..aku dah takde idea nak post utk arini sbnrnya..so aku nak share ngan korang sume ttg koleksi harta karun aku...ekceli aku nie bukanlah pemakai barang kemas yang Tegar...so..yg ni jelah yg aku ada..tu pun semenjak 2 minggu lepas
( smjk jadik bini org nie)...kalo tak..ape pun takde..


**aku lebey gemar pakai Silver dari Gold..sbb aku nie allergy dgn barang2 kemas...untung sape jadik laki aku kan...muahahahaha

5 comments:

  1. gebu nye sis ynaa nie.. hehehe banyak nye cincin!! hehee

    ReplyDelete
  2. makkk aiii ney nk kawen cecepat neyy

    ReplyDelete
  3. waaaa..
    manyak nye cincin~
    sweet jek~

    ReplyDelete
  4. cincin zhulian? berapa kali bayar?

    ReplyDelete
  5. To Anonymous....kalau ye pun cincin aku tu cincin zhulian..ko bayarkan ker..???ahaksss..ape taraf la pakai zhulian..ko ingat aku same taraf ngan ko ke pakai zhulian..??erm..ko taw tak katne kedai zhulian tue..??ko macam terer je ttg barang2 kemas palsu nie..aku sdiri pun tak taw...kekekeke..

    ReplyDelete