Pengikut Setia

Wednesday, 4 March 2009

Aku Kene TAG..!!!

Haha...Thanx to Miss Lala coz sudi Tag /me yg memang tgh bowink gile nie...at list ade gak benda nak dibuat...kan..kan...Tag nye macam nie...

Here are the rules :

-List these rules on your blog.
-Share 7 facts about yourself on your blog.
-Tell 6 unspectacular quirks of yours.

-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-Link the person who tagged you.
~Leave a comment for each blogger.what is the purpose for tagging people this time, is only to know exactly who are my frens ..hehe


Rules Untuk Blog aku ni senang ajer...
  • aku tak ske owang yg singgah a.k.a skodeng blog aku tanpa drop ape2 pesanan or comment..paling tidak pun wish la mownink ke...ape ke..or Hye jer dah oke...
  • aku tak ske pada sesapa yg nak jadik spy tak bergaji kepada org2 yg jaki dgn aku semata2 nak taw ape perkembangan terbaru dari aku..nak taw pape..direct dgn aku sdiri..spy-spy tak main ..oke..
  • behave ur self when u been here!!
  • dialu2kan utk org yg benar2 eclass nak berkawan dgn aku n nak share minat berblogging dgn aku..
  • ekceli...sape2 jer bleh visit my blog...xde pantang larang..ahakssss..cume..jgn busuk ati okek...!!
2Nd Task..

  1. setia pada sesuatu/seseorang yg aku percaya...
  2. seorang yg peramah, ske berkawan, happening a.k.a pening2, n lembut hat
  3. aku sorang yg unredictable but ezygoin'..
  4. Senang disiplinkan diri..tak ske gado2..menci3...
  5. ske surfin' internet..tak kire dimana?..bila?..
  6. seorang yang logikal, rajin, n tegas..
  7. Agak manje n kadang2 ganas jugak..

3rd task

>>aku takmo jawab...secret..keep it myself..sowi..<<



7 Org yg aku nak TAG:-

  • Akiss
  • Dida
  • YnaaOhYnaa
  • Nana(Farhana)
  • Wan Hazel
  • Cherry Berry
  • Mitsuo

n nie plak link saudari Lala yg baik ati kerana mengeTAg aku..





Oke Lala..i've finished my task....nanti ade Tag..bagi lagik yep...

No comments:

Post a Comment