Pengikut Setia

Monday, 22 December 2008

Task Accomplished...Taken From Fana

1. Pernah jumpe Gay/Lesbi?
- penah..~~
.
2. Pernah sengaja buat org cemburu?
- selalu sgt.....~~
.
3. Suka tgk olahraga?
- my favorite tuee./me bekas olahragawati skolah taw....gagaga..mesti tak percaya..kan??..~~
.
4. apa yang sedang kamu suka skang ini?
- i like surfin internet..now n ever + travellin..~~
.
5. habiskan mase bersama kluarga?
- sebulan yg lepas rasenya..2 weeks sblm raye aji...~~
.
6. warna bilik kamu?
- my own bedroom..kaler pink..~~
.
7. ex masih sygkn kamu?
- yup..think so....~~
.
8. pernah kapel maen2?
- mase skool dlu rajin gak jadi playgirl..muahahaha....~~
.
9. pernah kiss kwn2 tdekt kamu?
- nope..~~
.
10. film apa yg slalu buat kamu nangis?
- airmata ibu...dah nama tajuk pun airmata..ofkos kene kuarkan airmata..gagaga~~
.
11. kamu cerewet?
- to certain2 things jer..~~
.
12. kamu kenal org yg punya suara yg btol2 xbest?
- ade ..tp nama dirahsiakan..bley gtu..??..~~
.
13. masih bckp dgn org yg bt0l2 sulit untuk kamu ajak mnyembang?
- owez try to..but its too hard to be friendly to dat type of people...~~
.
14. punya kwn lain jenis yg kmu jadikn tmpt curahan hati?
- ade..beberapa org ny namanya dirahsiakn..P&C.~~
.
15. siapa org terakhir yg kamu ajak borak?
- fana la..same2 tgh jaga kursus kat tganu nie...~~
.
16. ingat x bile lebam terakhir kamu?
- hurm last 8 month kot..kene tumbuk kat muke..tumbuk2 manje yg meninggal lebam n rase sakit sehingga menyebabkan aku demam 2-3 hari...adehhhhhh....~~
.
17. pernah kapel dgn org yg lbh tua?
- penah..lama dah..ekceli tak minat sgt dgn yg tuo2..~~
.
18. slalu bhibur dmne?
- dirumah sdiri..layan tv ..not so outgoing la..~~
.
20. apakah kmu sengaja dekatkan diri ke seseorang hanya untuk pegang tangan nya?
- dgn my fiancee je la..tp juz nak dekat je..not to hold his hand ok....~~
.
21. bile terakhir kali kamu btol2 bahagia?
- tak ingat sbb susah sgt nk got dat feelings...~~
.
22. ape posisi kamu mase tdo kalo bilik tu sejuk gile?
- apepun mesti bermula dgn mengiring ke arah kanan..lebih afdal...~~
.
23. kamu tidur dengan 1 kaki kluar dari slimut?
- kadang2..bile terasa panas..selalunya sjuk ke panas ke memang duk dalam selimut.~~
.
24. klo kmu crayon, mo jadi warna apa?
- green..luv green~~
.
25. apa yang wat kamu bangun pagi ini?
- my alarm kut..~~
.
26. kamu dmana skang?
- kat rhu tapai lounge,sutra beach resort,terengganu..~~
.
27. pernah muntah di khalayak ramai?
- nope..~~
.
28. sanggup tanggung kesalahan orang lain?
- depends on the situation..but Only God knows Everything..may God bless me owez..~~
.
29. dimana kamu tinggal?
- Putrajaya ...~~
.
30. Rumah sperti apa yg kamu suka?
- fully furnished dabel storey house+wifi+astro+swimming pool+spa+..bla..bla..n etc
.
31.sbrapa sering log in ke my space?
- jarang..not active ekceli..lagipun mesepes byk virus..xske..xske..~~
.
32. apa yg terakhir kmu minum?
- teh cine..~~
.
33. minuman bersoda favorit mu?
- ginger beer & 100++..~~
.
34. ade tabiat buruk?
- seorang yg hati kering..+ cenggeng(senang menangis)...~~
.
35. ade kad kredit?
- nope..no need..~~
.
36. punya tagihan?
- ade..ske surfin....~~
.
37. da brp kali makan sushi?
- eee..x ske..x ske.....~~
.
38. apa yg kamu nk skang?
- balik bilik n tido..ngantuk da...~~
.
39. hal hal tegas apa yg kmu putuskan akhir2 ini?
-bout my wedding on 2009..everythings about my wedding..juz 3 month to go..hopefully sukses..~~
.
40. klo b0le balik ke Sk0lah, kamu nk wat ape?
-nak study lebih bagus dari dulu..kalo ley nak jadi best student in all subject..nak jadik best sprinter every year...(mase skool dlu dpt jadik best sprinter mase form 3 n form 5 jer..but still be the best n fav sprinter lorrr)..

No comments:

Post a Comment