Pengikut Setia

Monday, 22 December 2008

Keindahan Pantai

Blum pun abes penat jd urusetia course kat Wakaf Tapai,now i've continued wif the course at Sutra Beach Resort Plak..but wif difference grup..aritu dgn bos...kali nie dgn grup yg atas lagik dari bos yg aritu...hehehe..terasa cam aku pun same2 bos..ahakss..

Petang smlm dekat kul 7 kitorang smpi ke destinasi setelah hampir 7 hours in da journey...very2 tired lorr...sleepy but cant sleep..teruja nak menikmati keindahan pantai di sepanjang perjalanan menuju ke destinasi.memang aku excited sgt..dis is the 2nd time i've been here..i love da place..becoz i love laut very2 much..


perjalanan menuju ke Sutra Beach Resort..dkt 7 jam woo dalam bas...


urusetia yg sgt2 setia dgn bantal buchukk nyer...baru gerak dari opis ..dah lena..setia sungguh..

tempat penginapan kami di Sutra Beach...

ade swimming pool lagik..asyikkkkk..

pengunjung bermain buih ombak di tepian pantai...ngeee..aku pun tak sabar nak sentuh buih2 tue...


ombak agak kuat...almaklum lah tgh monsun...rase2nya tak selamat utk mandi laut saat2 begini..


see..


hurm..indah sungguh ciptaan Tuhan....tempat nie memang sesuai utk tenangkan fikiran...marilah beramai-ramai datang ke sini...menikmati keindahan alam semesta..(promote nie..)





No comments:

Post a Comment