Pengikut Setia

Tuesday, 16 December 2008

Jalan-jalan ..

Last nite aku g Times Square dgn tunang aku...coz nak g amik my Deuter bag daripada adik teruna aku untuk di bawa ke Terengganu..kitorang sampai around 8.25 pm...adik aku plak abes keje kul 10pm..smentara kitorang tunggu die abes keje...kitorang ronda2 la dlu kat dalam Times Square..


wah..butik nie..TOUGH betul ekk...hehehe..tang mane yg Tough pun aku x taw..

view dari escelator nak naik ke tingkat 6..aku nak amik pic Kiosk ELIANTO sbnrnya..tp cahaya terang sgt..x bape clear...huhuhu

ni plak view depan kedai adik aku di tingkat 6...

ni la benda2 yg ade kat kedai adik aku...benda camnie pun mahal ya' amat..RM2100 taw..tu pun lepas diskaun..

ni plak koleksi helikopter,ala2 airwolf..sebijik harganya rm280..lepas tawar menawar..dapat RM250 je..kalo aku la RM25 pun blum tentu lg aku beli..hahaha..sempat gak aku tgk adik aku men sebijik nie...layan seyyy...

ni kete2 race yg tak bape menarik..yg nie x bape best la utk di layan...

ha,,yg dalam cermin ni best a.k.a mahal...kete race kaler merah yg besar sket tu..adik aku punyer sbnrnya..die saje display..nak tarik perhatian customer katanya..die berhabis dekat RM1.5 k nat mekap kete minyak die nie...gilossssss!!

ni la keje adik aku..jadik pomen kete minyak...n segala macam jenis permainan yg ade kat kedai die...p/s: aku pun xtaw darimane adik aku nie dapat ilmu2 merepair benda2 nie...tunang aku kate adik aku nie very skillful...agaknye la kut..lelaki la plak..takde skill tak macho lah..

die wat keje sampai tak peduli orang di sekeliling dah..isk3 adik aku ni la....


Ni lah adik aku yg kunun2 nya very skillful tue....kunun2 nye lah...

so malam tadi..aku gerak dari tempat keje adik aku balik ke Putrajaya dekat2 kul 11..n sampai kat umah dah nak dekat kul 12 mlm...

1 comment: