Pengikut Setia

Tuesday, 9 December 2008

Alone di HARI RAYA...

Hari Raya (Aidiladha) kali nie..aku sendirian di rumah...tak kemana2..hosmet 2-2 keje..aku lak tak blik kg coz my parent celebrate kt home town..Pasir Mas Kelantan..so aku tak ikut sbb cuti aku singkat..nak balik Ipoh lagik..pastu nak travel balik klate lagik...penat wooo...so aku duk la sowang2 kat Putrajaya nie..adik aku, Boy pun kene keje raye2 nie..yelah..keje dgn cine...memang gitu...hehehe...tak merasa la aku makan rendang ...huhuhu..my beloved fiancee lak balik kg kat Muar,Johor..tinggal lah aku sendirian...cedey arrr..
dalam busan2 pun leh posing beb....keskeskes..

lengang je jalan-jalan kat bwh umah aku nie....

ari plak ujan..syahdu di pagi lebaran...

*pemandangan dari level 4,balkoni umah aku...


bile skolah ni nak bukak ekk...masjidsurau ni nanti mesti jadik tumpuan bile dah bukak nanti..strategik kan kedudukan umah aku..senang nak taw waktu solat @ berbuka pose n imsak (bile bln pose nanti)..

No comments:

Post a Comment